Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor, Aksaray’ı gururla temsil ediyor

Sultanlar Liginde Aksaray’ı temsil

Sultanlar Liginde Aksaray’ı temsil eden Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı ligin 7’nci haftasında 11 Kasım 2023 Cumartesi günü Aksaray’da, Aksaray Spor Salonu’nda Karayollarıspor’u konuk edecek.
Kuzeyboru kadın voleybol takımı bu sezon hedefini ilk 6 sıra olarak belirleyip, Aksaray’a mutlaka bir Avrupa takımını getirip, Avrupa Kupalarında mücadele etmenin hesaplarını yapıyor.
Çalışmalarını bu yönde yapan ve kadrosunun yüzde 90’ını değiştiren Kuzeyboru Kadın Voleybol takımında Baş Antrenör Mehmet Bedestenlioğlu ve ekibi ligde oynadıkları 6 müsabakada, 4 galibiyet, 2 mağlubiyet aldılar. Kuzeyboru takımı deplasmanda Fenerbahçe ve Eczacıbaşı takımlarına 3-0’lık set sonuçlarıyla mağlup olurken, ligde oynadığı maçlarda deplasmanda ilk haftada PTT’yi 3-1, sahasında ise Türk Hava Yolları’nı 3-1, Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 ve Çukurova Belediyespor‘u da 3-0 mağlup ederek 11 puana ulaştı.
Kuzeyin Sultanları topladıkları 11 puanla ligde 5’inci sırada yer alıyor. Oynadıkları 6 müsabakada 11 set kazanan Kuzeyboru, 12 seti de rakibine verdi.
Yenilenen kadrosu ve yeni heyecanı ile ligde istediği sonuçları alan Kuzeyboru kadın voleybol takımı hafta sonunda Karayolları takımını konuk edecek. Karayolları takımı ligde oynadığı 6 maçın 6’sını da kaybederken hiçbir maçta set kazanamadı. Tüm maçlarını 3-0’lık skorlarla kaybetti.
Kuzeyboru voleybol takımı Cumartesi günü saat 18:00’de Aksaray Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmada Karayollarıspor’u da mağlup ederek puanını 14 yapıp üst sıralarda tutunmaya da devam etmeyi planlıyor.
Aksaray’a voleybolu sevdiren Kuzeyboru kadın voleybol takımının Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaman ve ekibi Baş antrenör Mehmet Bedestenlioğlu’yla birlikte Aksaray’ı kadınlar voleybolunun en üst liginde temsil ederken, Aksaray isminin de Türkiye’de duyurulmasını Vakıfbank, Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Beşiktaş, Galatasaray ve Türk Hava Yolları gibi takımlarının yanında Kuzeyboru markasının da voleybolda tanıtılmasına önemli katkı sağladılar.

Haber: Ağustos Gerçe