Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’nun rakibi Eczacıbaşı, maç canlı yayınlanacak!

Sultanlar Liginde iyi bir

Sultanlar Liginde iyi bir performans sergileyen Kuzeyboru sezonun 5. haftasında ligin güçlü ekiplerinden Eczacıbaşı’ya konuk oluyor. Kuzeyboru, son 3 maçında mağlup edemediği rakibinin karşısına galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Kadrosunu baştan aşağı yenileyerek sezona iyi bir giriş yapan Kuzeyboru, çıktığı 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet alırken son oynadığı Aydın Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 2-0 geriye düştükten sonra muhteşem bir geri dönüş yaparak karşılaşmayı 3-2 kazandı. Bu galibiyet takım içindeki olumlu havayı artırdı. 8 puanla 5. Sırada yer alan Kuzeyboru, zorlu Eczacıbaşı karşılaşmasını da kazanarak iyi gidişatı sürdürmek istiyor.

Karşılaşmanın ev sahibi Eczacıbaşı ise çıktığı 5 maçın 4’ünü kazanırken sahada bir kez de mağlup ayrıldı. Ligin en güçlü takımları arasında yer alan Eczacıbaşı şampiyonluğun en büyük favorileri arasında yer alıyor. 10 puanla Vakıfbank’ın ardında 2. Sırada yer alan Eczacıbaşı son maçında Çukurova Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

İki takım arasında oynanan son 3 maçı Eczacıbaşı kazanırken Kuzeyboru bu maçta şeytanın bacağını kırmak istiyor. Bu akşam (31 Ekim) 18.30’da başlayacak olan karşılaşma Eczacıbaşı Sports Hall’da oynanacak. Mücadele TVF Voleybol TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Sultanlar liginde 5. haftada bütün maçlar 31 Ekim’de oynanacak. 5. haftada oynanacak diğer karşılaşmalar şu şekilde:

PTT-Sigorta Shop saat 14.00’da,

Vakıfbank-Nilüfer Belediye saat 14.00’da,

THY- Galatasaray saat 15.30’da,

Çukurova-Sarıyer Belediye saat 17.30’da,

Aydın Büyükşehir-Karayolları saat 19.00’da,

Fenerbahçe-Beşiktaş saat 19.00’da oynanacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz