Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’nun oyuncusu konuştu

Kuzeyboru’nun en yeni transferlerinden

Kuzeyboru’nun en yeni transferlerinden birisi olan Büşra Kılıçlı, yeni sezon öncesi takım ve Aksaray hakkında değerlendirmede bulundu.

Kuzeyboru, yaptığı transferler ve teknik kadrosu ile 2023-24 sezonunda Misli.com Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden iddialı takımlar arasında yer alıyor. Takımın Sarıyer Belediyespor’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Büşra Kılıçlı, Aksaray’a gelişi ve buradaki çalışma süreçleri hakkında açıklamada bulundu. Kılıçlı, yaptığı açıklamada Aksaraylı vatandaşların voleybola olan ilgisinin yeni sezonda takıma olumlu bir şekilde yansıyacağından umutlu olduklarını dile getirdi.

1.88 cm boyunda olan orta saha oyuncusu Büşra Kılıçlı, “Takımımız yavaş yavaş artık yabancılarımızın da gelişiyle birlikte tamamlanmaya başladı. Sadece Gaila’yı bekliyoruz. Şu ana kadar Türkler olarak zaten çok iyi bir sezon açılışı yaptığımızı düşünüyorum. Bu zamana kadar geçirdiğimiz yaz sürecinde de gerçekten verimli bir süreç geçirdik. Takım içi adaptasyonu olarak da bundan önce ya birbirimizle oynadık ya da karşılıklı oynadık. İyi bir arkadaşlık var içeride. Yabancılarımız da gelip buraya adapte olduklarında bir bütün olarak çalışmaya devam edeceğiz. Kupa maçlarına gideceğiz. Bununla alakalı, önümüzdeki hafta hazırlık maçlarımız var. Gerçekten heyecanla bekliyoruz. Çünkü artık yaz sezonunu bitirip, sahada başka bir takıma karşı neler yapabileceğimizi görmek istiyoruz. Çünkü kendimizi geliştirmek adına bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kupa maçları da bunun iyi bir hazırlığı olacaktır” sözlerine yer verdi.

Sözlerinin devamında Aksaray hakkında ifadeler kullanan Büşra Kılıçlı “Aksaray’ı gezdim. Buraya kızım ve annem ile geldim. Dolayısıyla onlara da burayı sevdirmek ve keşfetmek adına dolaşmaya fırsatımız oldu. Benim ilk izlenimim, Aksaray halkının gerçekten voleybolla ilgilendiği ve merak ettiği oldu. Çünkü gittiğimiz her yerde artık ufak ufak tanımaya başladılar ve sormaya başladılar. Dolayısıyla biz de burada bunun biraz daha fazla desteğini göreceğimizi umut ediyorum. Maçlarımıza bütün Aksaray halkını bekliyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe