Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’da maç günü!

Aksaray’ı Vodafone Sultanlar Liginde

Aksaray’ı Vodafone Sultanlar Liginde başarıyla temsil eden Kuzeyboru, ikinci yarının ilk karşılaşmasına bugün çıkıyor. Ankara temsilcisi PTT ile saat 14.00’te Aksaray kapalı Spor Salonunda karşı karşıya gelecek olan Kuzeyin Sultanları, bu maçı da kazanarak puanını yükseltmek istiyor.

Mehmet Bedestenlioğlu baş antrenörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kuzeyboru, oyun kurulumu ile oldukça beğeni toplasa da Aksaraylı voleybolseverler tarafından daima daha iyi yerlerde görülmek isteniyor. Tuğba Şenoğlu, Sarah Parsons, Gaila Gonzalez, Edina Begic ve Büşra Kılıçlı gibi yıldız isimlerin yer aldığı Kuzeyboru’da 2023-2024 sezonunun sonuna doğru geri sayım başladı.

Bugün saat 14.00 itibariyle PTT karşılaşmasına çıkacak olan Kuzeyin Sultanları, Aksaraylı voleybol severlerin de desteğini alarak maçın kazanan tarafı olmak istiyor. Kuzeyboru-PTT karşılaşması Aksaray Kapalı Spor Salonunda oynanacak ve karşılaşmayı online ortamda canlı takip etmek isteyen sporseverler için TVF Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Haber: Ağustos Gerçe