Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru kendi evinde ilk mücadelesine hazırlanıyor

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden voleybol takımı Kuzeyborspor, Aksaray’da voleybol severlerin büyük bir dikkatle takip ettiği ve ulusal anlamda potansiyeli yüksek görülen takımlar arasında yer alıyor. Kuzeyborspor, kendi evinde oynayacağı ilk karşılaşma olan Türk Hava Yolları (THY) mücadelesine 17 Ekim Salı günü çıkacak.

14 Ekim Cumartesi günü açılan Sultanlar Ligi sezonu ile birlikte ilk karşılaşmasına çıkan Kuzeyboruspor, Ankara’da PTT deplasmanına çıktı. PTT ile oynadığı oyun sonucunda maçı 1-3’lük skor ile kazanan taraf olan Kuzeyborspor, lige oldukça etkili bir başlangıç yaptı.

Kuzeyboruspor, PTT mücadelesini kazanmasının ardından hızlı bir şekilde ikinci maçı hazırlıklarına başlamıştı. Aksaray’da kendi evinde, kendi taraftarları karşısında ilk maçına çıkmaya hazırlanan Kuzeyboru, THY ile karşı karşıya gelecek. Sultanlar Ligi’nin ikinci karşılaşması olacak olan bu mücadelede Mehmet Nuri Bedestenlioğlu baş antrenörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kuzeyboruspor’un etkili oyununu sürdürmesi bekleniyor.

Kuzeyborspor ve Türk Hava Yolları karşılaşması 17 Ekim Salı günü saat 18.00’de Aksaray Spor Salonunda gerçekleşecek olup, maçı online izlemek isteyen kişiler TVF Youtube ekranında canlı olarak maçı takip edebilecek.

Sultanlar liginde ilk haftada alınan maç sonuçları şöyle;

Çukurova Bld. 0-3 Muratpaşa Bld.

PTT 1-3 Kuzeyboru

Sarıyer 2-3 Beşiktaş

Fenerbahçe 3- Aydın B.Bld.-0

THY- 0-3 Eczacıbaşıspor

Vakıfbank 3-0 Karayolları

Nilüfer Bld.3-2 Galatasaray

Ligde 2.haftanın programı ise;

Kuzeyboru-THY

Karayolları-PTT

Aydın B.Bld.- Çukurova Bld.

Beşiktaş –Vakıfbank

Eczacıbaşı- Fenerbahçe

Muratpaşa Bld.- Nilüfer Bld.

Galatasaray-Sarıyer Bld.

Haber: Ağustos Gerçe