Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru dört dörtlük

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında Aksaray’ı temsil eden Kuzeyboruspor, merakla beklenen Galatasaray mücadelesinde kazanan taraf oldu. Kuzeyboru, kendi evinde karşı karşıya geldiği Galatasaray maçını 3-0’lık skor ile tamamladı. Kuzeyin Sultanları elde ettiği bu galibiyet ile üst üste dört kez maç kazanmış oldu.

Vodafone Sultanlar Liginin dokuzuncu haftasında Aksaray Kapalı Spor Salonunda, ligin iddiali takımlarından birini konuk eden Kuzeyboru, etkili oyununu bir kez daha ortaya koydu. İlk sekiz hafta 6 galibiyet 2 de mağlubiyeti bulunan bordo siyahlı takım, sarı kırmızılıları mağlup ederek ligdeki galibiyet sayısını 7 maça çıkardı.

Kuzeyboruspor’da herhangi bir oyuncu eksiği veya sakatlık bulunmazken, Aksaraylı voleybolseverlerin oyunculara gösterdiği destek bir kez daha takdir topladı. Karşılaşmada 3 set oynanırken Kuzeyboru taraftarları, takıma olan desteğini bir an olsun esirgemedi.

Mehmet Nuri Bedestenlioğlu baş antrenörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kuzeyboru, maça; Büşra Kılıçlı, Gaila Gonzalez, Tuğba Şenoğlu, Dilek Kınık, Sarah Parsons ve Gamze Kılıç altısı ile başladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında; Janset Erkul, Sinem Beyazıt, Merve Atlıer oyuna dahil olan isimler arasında yer aldı.

Karşılaşmanın ilk seti oldukça kıyasıya geçerken, Kuzeyboru seti 25-23 aldı. Maçta ilk setin sahibi olan Kuzeyboru’da en çok sayı olan kişi 6 sayı ile Sarah Parsons olurken, onu 5 sayı ile Gaila Gonzalez takip etti.

İlk seti almasının ardından karşılaşmanın ikinci setine avantajlı bir şekilde başlayan Kuzeyboru, etkili oyununu bir kez daha sahaya yansıttı. Aksaray Kapalı Spor Salonunda saat 18.00 itibariyle başlayan karşılaşmanın ikinci seti 25-20 Kuzeyboru üstünlüğü ile tamamlandı. Setin son bulması ile maçta son durum 2-0 Kuzeyboru üstünlüğü ile son buldu. İkinci sette öne çıkan isimler, Sarah Parsons ve Tuğba Şenoğlu oldu.

Maçın üçüncü setinde oyun üzerinde hakimiyet sağlayan Kuzeyboru, 25-16 skoru ile seti kazanarak 3-0 lık maç sonucu ile karşılaşmanın kazanan tarafı oldu. Kuzeyboru elde ettiği bugalibiyet ile üst üste 4 maç kazanmış oldu.

Haber: Hakan Hidayet Deniz