Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru Ankara deplasmanında Karayolları ile karşılaşacak

Türkiye Voleybol Federasyonu Vodafone

Türkiye Voleybol Federasyonu Vodafone Sultanlar Liginde mücadele eden Kuzeyboru Kadın Voleybol takımı Ankara temsilcisi Karayolları ekibinin konuğu olacak.

Ankara Ziraat Bankkart Spor Salonunda 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 15.00’de oynanacak karşılaşmanın Başhakemi Sivas bölgesinden Tolga Can Dinçer yardımcılığını Ankara bölgesi hakemi Meryem Tekol Pelenk yapacak.

Ligin 20. haftasında oynanacak karşılaşmada Kuzeyboru voleybol takımı ligin son sırasında yer alan Karayolları ekibi salondan 3 puanla ayrılıp hafta içi Türkiye Kadınlar AXA Sigorta Kupa Volley Çeyrek final karşılaşmasında Türk Hava yolları ile İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda karşılaşacak.

Bu karşılaşmada rakibini eleyip yarı finale çıkmaması durumunda Fenerbahce Opet Sarıyer takımlarının galibi Yarı final müsabakası oynanacak.

Ligde oynadığı 19 karşılaşmada 11 galibiyet ve 8 mağlubiyeti bulunan Kuzeyboru voleybol takımı ligde 29 puanla ligde 5. sırada yer alıyor. Kuzeyboru’da Sarah Parsons 351 sayı ile en skorer isim olurken en iyi blok yapan oyuncumuz Büşra Kılıçlı en iyi servis atan oyuncumuz Gamze Kılıç.

Sakatlığını atlattıktan sonra tekrar takıma dönen Tuğba Şenoğlu İvegin ligde son oynanan Çukurova karşılaşmasında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Kuzeyboru Voleybol takımı Hafta içi AXA Sigorta Volley kapa maçından sonra sırasıyla Beşiktaş ile Aksaray Spor Salonunda karşılaşacak.

Haber: Ağustos Gerçe