Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZLARIMIZ FUTBOLDA DEPLASMANDA PUANLA DÖNDÜLER

ağrı dicle aslanspor 1-

ağrı dicle aslanspor 1- aksaray hasandağıspor- 1

kadınlar 2.ligine bu sezon yükselen aksaray hasandağıbayan futbol takımımız ligin ilk haftasında ağrı’ya gitti. temsilcimiz ağrı’dataşlıçay şehir stadyumunda dicle aslanspor ile karşılaştı. İlk yarısı golsüzsona eren müsabakanın 55. dakikasında ağrı temsilcisi dicle aslanspor  ayşenur kılıç’ın attığı golle 1-0 öne geçti.bu golle aksaray hasandağıspor bayan futbol takımımız 72.dakika da senakarakaya’nın attığı golle cevap verdi ve skor 1-1 oldu. karşılaşma da bu skorlasona ererken iki takımla birer golle birer puanın sahibi oldu.

aksaray hasandağı bayan futbol takımının teknikdirektörlüğünü osman yatkın yapıyor. takımımzı dicle aslanspor karşısına şukadro ile çıktı.

nagihan bulut, gamze aksoy, nagihan aslan, esra karaoğlu,nazlı feride alektrik, habibe Özkan (dk. 83 İlknur meral), sena karakaya, beyzakuşsan, aybuke aykul (dk. 70 cansu İriş), tuğçe kılıç, tahibe nur ketük (dk. 46İnayet funda altınkaya)

aksaray hasandağı bayan futbol takımımız 21 ekim pazargünü saat 12’de dağılgan stadyumunda 2.ligin ikinci haftasında kocaelispor ilekarşı karşıya gelecek

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Gençlik ve Spor İl
Sıradaki Haber Aksaraylı genç sporcular Avrupa Şampiyonasında tarih yazdı!