Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçarslan Ortaokulu futbol da Türkiye finallerinde

  Aksaray’ımızın köklü ortaokullarından,

 

Aksaray’ımızın köklü ortaokullarından, Selçuklu Padişahlarından Kılıçarslan’ın adını taşıyan Kılıçarslan ortaokulu Türkiye ortaokullar futbol şampiyonasında ülkemizin en iyi 8 okulundan birisi olmayı başardı.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenör Kadir Aydın’ın çalıştırdığı Kılıçarslan ortaokulu futbol takımı Aksaray ortaokullar şampiyonu olduktan sonra Düzce’de yapılan ortaokullar grup eleme yarı final müsabakalarında oynadığı dört takımı da mağlup ederek ülkemizin en iyi 8 okulundan birisi olmayı başardı.

Kılıçarslan Ortaokulu futbol takımı Düzce’de yapılan yarı final grup elem müsabakalarından sırasıyla Sakarya temsilcisini 2-0, Edirne temsilcisini 4-0, Konya temsilcisini 3-1 ve Ankara temsilcisini de 4-0 mağlup ederek Türkiye finallerine çıkmaya kazanan 8 okuldan birisi olmayı başardı.

Kılıçarslan ortaokulu futbol takımının ülkemizin en iyi 8 ortaokulu arasına girmesi şehrimizde sevinç ve gururla karşılandı.

Kılıçarslan Ortaokulu 8-12 Haziran 2023 tarihleri arasında Düzce’de yapılacak Türkiye yıldız erkekler futbol final müsabakalarına katılmayı hak kazandı.

Haber: Ağustos GERÇE