Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kazanmayı hatırlayan Aksaray’da! Mutluluk sesleri

Taraftarımızın önünde kazanmak mutluluk

Taraftarımızın önünde kazanmak mutluluk verici

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, 2-0 kazanılan Somaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Şaban Yıldırım yaptığı açıklamada, Ligin flaş ekiplerinden Somaspor karşısında taraftarımızın önünde kazanmak mutluluk verici. Hafta boyunca maça camia olarak iyi hazırlandık. Kazanmamızın yanında oyuncularımızın maç içinde çalışkanlığı bizi ayrıca mutlu etti”dedi.

Hafta sonunda oynanacak olan Menemenspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyleyen Teknik direktör Şaban Yıldırım, Şimdi bu maçı unutup hafta sonu oynayacağımız Menemenspor maçına aynı istek ve ciddiyetle hazırlanacağız. Bu galibiyeti anlamlandırmak adına Menemen deplasmanından puan ya da puanlar almamız gerekiyor”dedi.

Somaspor maçında takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Yıldırım, Bu galibiyet soğuk havada bizleri yalnız bırakmayan ve 90 dakika boyunca destekleyen taraftar gruplarımıza armağanımız olsun”dedi.

Ligin ilk yarısında kalan 4 maça da final maçları gözüyle hazırlanacaklarını söyleyen Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım, Artık 4 final maçı oynayacağız her maçımız ayrı final olacak bizlerin yanında olmaya devam etsinler. Onların varlığı bizlere ayrıca güç veriyor. Aksaray şehri olarak gün kenetlenme günü” dedi.  Haber: Ağustos GERÇE