Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAZANAN 3.TURA YÜKSELECEK

ziraattürkiye kupasında temsilcimiz aksaray

ziraattürkiye kupasında temsilcimiz aksaray belediyespor bugün saat 15’de karamanbelediyespor ile karaman’da saat 15’de karşı karşıya gelecek.

bölgesel amatör ligin iki komşu ili arasındaki ziraattürkiye kupasında ikinci tur müsabakası tek maç üzerinden oynanacak.karşılaşmayı kayseri bölgesinden c klasmanı hakemi Özgür reha alıcıyardımcılıklarını ankara bölgesinden mert türk ve yine kayseri bölgesindenhalit karacabay yapacak.

karaman kemal kaynaş stadyumundaki karşılaşmanın 90dakikasında üstünlük sağlayan takım üst tura yükselecek. müsabaka da 90 dakikada eşitlik bozulmazsa 15’er iki uzatma süresi ve burada da eşitlik bozulmazsapenaltı atışları sonucunda bir takım adını 3.tura yazdıracak.

İkinci tura gelirken aksaray belediyespor sahasındabölgesel amatör lig takımlarından mersin mut İdmanyurdu belediyesporu 1-0 yenikdurumda tamamladığı müsabakada 2-1 mağlup ederek ikinci tura yükselirken,karaman belediyespor ise evinde yozgatspor’u tek golle geçerek ikinci turaadını yazdırmıştı.

aksaray belediyespor son iki sezonda oynadığı ziraattürkiye kupası maçlarında ikinci turda elenerek ağırlığını lige vermişti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli kadın voleybol
Sıradaki Haber Filenin Sultanları için maç günü