Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamsarlığa kapılmak yok!

  Ergenekon Taraftar grubu

 

Ergenekon Taraftar grubu lideri Erdoğan Sürücü

Karamsarlığa kapılmak yok!

68 Ergenekon Taraftarlar Derneği Başkanı Derneği Erdoğan Sürücü yaptığı açıklamada,  takıma sahip çıkacağız. Karamsarlığa kapılmak yok. Bu takıma sahip çıkmaya devam edeceğiz”dedi.

68 Ergenekon Taraftarlar Derneği Başkanı Derneği Erdoğan Sürücü yayınladığı mesajlaLig başından beridir alınan kötü sonuçlarla devam eden takımımız bu hafta da üzücü bir skor ile mağlup olmuştur. Teknik heyetin değişmesinin ardından yeni bir sayfa açılmış gibi gözükse de takımımızın potansiyeli ve gücü bu kadardır.

Bu hafta evimizde oynanacak olan Kastamonuspor maçı ardından Iğdır FK, Somaspor gibi grubumuzun güçlü takımlarıyla oynanacak olan Aksaray sporumuz bu zorlu maçlarda Aksaray halkı biraz karamsarlığa kapılsa da karamsarlığa bir kenara bırakıp stadyuma gelip takımına destek olmalıdır.

68 Ergenekon Taraftar Grubu olarak bizler takımızın her zaman yanında olacağımızı tribünlerdeki yerlerimizi alacağımızı ve Aksaray Halkının da bu zorlu süreçte takımımıza sahip çıkmasını temenni ediyoruz ve tribünlerdeki yerlerini almaları için davet ediyoruz” dedi.

Haber: Ağustos GERÇE