Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karaman FK – Aksaray Belediyespor karşılaşması bugün

Karaman FK- Aksaray Belediyespor

Karaman FK- Aksaray Belediyespor

Karaman FK – Aksaray Belediyespor 3 karşılaşması bugün

Haydi Aksarayspor al 3 puanı

Türkiye 2.ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor 23 Eylül 2023 Cumartesi günü (bugün) deplasmanda Karaman FK ile karşılaşacak. Karşılaşma Yeni Karaman stadyumunda sat 15.30’da başlayacak. Siyah- beyazlı temsilcimizin de yer aldığı kırmızı grupta tüm müsabakalar Cumartesi günü oynanacak.

Aksaray Belediyespor futbol takımı oynadığı futbol ve oyun planı ile rakip takımların dikkatini çekiyor. İç saha veya dış saha demeksizin tüm maçlarını kazanmak için oynayan siyah- beyazlı ekibimiz Karaman’a galibiyet işçin gitti. Deplasmanda ikinci galibiyetini almak isteyen temsilcimiz tüm dikkatini ve gücünü bu karşılaşma için kullanmak istiyor. Aksaray Belediyespor, Karaman deplasmanında 3 puanla dönerek süt sıralara doğru da yükselmek istiyor.

Buna karşılık Karaman FK ise bu sezon oynadığı maçlarda galibiyetle tanışamadı. Oynadığı maçlarda galip gelemeyen Kırmızı- beyazlılar Aksaray Belediyespor önünde galibiyet almak isteyecek.

Karaman’da, Aksaray Belediyespor taraftarları da deplasmana giderek takımımızı yalnız bırakmayacaklar.

Aksaray ile Karaman arasında yıllardır bulunan dostluk be maçta tribünde yaşanırken sahada ise amansız bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

Siyah- beyazlı takımımız Cumartesi günü aynen kendisi gibi lige bu sene çıkan ve ligde oynadığı 4 maçta galibiyet alamayan Karaman FK ile Karaman da karşılaşacak. Aksaray Belediyespor takımı Karaman maçına çok büyük önem veriyor. Karaman’dan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Karamanspor takımının başında eski milli futbolculardan Abdullah Ercan bulunurken, Aksaray Belediyespor’da ise Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli ve ekibi bulunuyor.

İki teknik adamın de ligde tutunabilme ve üst sıraları zorlama bakımından da önemli karşılaşmaya Aksaray’dan da taraftarlar giderek takımımızı yalnız bırakmaması bekleniyor.

Aksaray Belediyespor ile Karaman FK arasında oynanacak olan 5’nci hafta karşılaşmasını B klasmanı hakemleri Bursa bölgesi hakemi Süleyman Soyutürk yardımcılıklarını Kocaeli bölgesinden Mehmet ali Vardar ve Balıkesir bölgesinden Volkan Esen yönetecek. Karşılaşmanın 4’ncü hakemi ise Berkan Çetin görev alacak. Karşılaşmada Tolga Kadaz TFF gözlemcisi ve İsmail S. Çolak ile Atakan Aksu TFF temsilcisi olarak görev alacak isimler olacaklar. Haber: Ağustos GERÇE