Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadınlar futbolunda gruplar belli oldu; Tuzgölü Spor hangi grupta

Aksaray’ın spor sahnesinde büyük

Aksaray’ın spor sahnesinde büyük bir heyecan yaşanıyor. Eskil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un antrenörlüğünde, Eskil Tuzgölü Spor, Türkiye’nin kadınlar futbol üçüncü ligi 7. grupta mücadele etmek üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Kadınlar Futbol Ligi’nde başarılı bir şekilde Aksaray’ı temsil eden bu güçlü takım, Tuz Gölü’nün adını taşıyan formayla dikkat çekiyor.

Tuzgölü Spor, üçüncü ligdeki güney gruplarda yer alacak ve Mersin’in önemli temsilcileriyle kıyasıya bir mücadeleye girecek. Sezon boyunca, Kavaklı Spor, Mersin Çam Spor, Mersin Galataspor, Mezitli Mercanlarspor ve Tarsus Gençlerbirliği gibi güçlü rakiplerle karşılaşacaklar.

Mihman Altıntop’un deneyimli antrenörlüğü eşliğinde Tuzgölü Spor, Aksaray’ın adını en iyi şekilde duyurmayı amaçlıyor. Yeni sezonda futbol sahalarında başarılarını artırmayı hedefleyen ekip, taraftarlarını ve il sakinlerini heyecan dolu bir sezon için bekliyor.

Aksaraylı futbolseverler, Tuzgölü Spor’un mücadele dolu sezonunda takımlarını desteklemek ve Aksaray’ın adını gururla taşımak için seferber olmaya hazır. Aksaray’ın futbol potansiyelini daha da zirveye taşıyacak bu sporsever heyecanı için geri sayım başlıyor.

Haber: Ağustos Gerçe