Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İNEGÖLSPOR- AKSARAY BELEDİYESPOR

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 11. haftasında bugün Bursa’nın İnegöl ilçesinde İnegölspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör Önder Karaveli ile yollarını ayıran siyah-beyazlı takım Şaban Yıldırım ve ekibiyle anlaşarak yoluna devam ediyor.

Aksaray Belediyespor teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde bugün İnegölspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Müsabaka İnegöl’de İnegöl ilçe Stadyumu’nda oynanacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ KİMLER?

Karşılaşmayı B klasmanı hakemi Önder Demirbaş (Gaziantep) yardımcılıklarını Mahmut Gülle (Hatay) ve Mehmet Kirişçioğlu (Gaziantep) yapacak karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak da Serkan Gürbüz görev alacak. Karşılaşmada Adem Elgörmüş gözlemci, Ulaş İnci ve Koray Türkyılmaz ise temsilci olarak görev alacaklar.

TAKIMLARIN LİGDEKİ DURUMU NEDİR?

Ligde 11. haftaya girilirken Aksaray Belediyespor 10 puanla 14. sırada yer alırken, İnegölspor ise 11 puanla 11. sırada bulunuyor. Aksaray Belediyespor ligde oynadığı 10 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, rakip filelere 7 gol atıp kalesinde de aynı şekilde 7 gol gördü. Siyah beyazlı takımın bu haftaki rakibi İnegölspor ise ligde 9 müsabaka oynadı. Bu maçlarda 3 galibiyet 2 beraberlik 4’de mağlubiyet aldı. Rakiplere 13 gol atan İnegölspor kalesinde 15 gole engel olamadı ve ligde -2 averajla yer alıyor.

AKSARAY’DA SAKATLAR ÜZÜYOR

Aksaray Belediyespor’da kritik karşılaşma öncesinde sakatlıklar can sıkıyor. Siyah Beyaz takımda orta sahada önemli isimlerden olan Doğan Ateş sakatlığından dolayı deplasmana götürülmedi. Ayrıca orta sahanın etkili isimleri Abdulsamet Karnucu ve Recep Türköz’de oynayıp oynamayacağı belli değil. 2 futbolcunun da durumunun oldukça zor olduğu belirtildi. Aksaray Belediyespor’da daha önce sakatlanan Mert Miraç Altıntaş, Ercan Yazıcı ve Şahin Fıstıkçı’nın sakatlıkları devam ediyordu.

KUPA MAÇI SALI GÜNÜ

Aksaray Belediyespor’da İnegöl maçı öncesinde programda değişti. Yapılan değişiklikle Aksaray Belediyespor cuma sabahı İnegöl’e hareket etti ve akşam saatlerinde İnegöl’e vararak ter idman yapıp cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın saatini beklemeye başlayacak.

Temsilcimiz cumartesi günü tekrardan Aksaray’a dönecek ve 31 Ekim Salı günü saat 14:00’te İstanbul’da Kasımpaşa Spor ile oynayacağız ziraat Türkiye kupası üçüncü tur karşılaşmasına ise uçakla gidip- gelecek.

KUPADAN ÇOK HEDEF LİG

Edilen bilgiye göre Aksaray Belediyespor Türkiye Ziraat kupasından ziyade ligde tutunma ve ligde üst sıralarda yer alma adına hazırlıklar devam ediyor. Kupaya çok iddialı bakmayan siyah beyazlı takım, bu sezon ilk defa yükseldiği ikinci ligde tutunmanın mücadelesini verecek. Bunun nedeni olarak da takımda sakatlığı bulunan oyuncu sayısının fazla olması ve kupaya devam edecek oyuncunun yeteri kadar olmamasından dolayı böyle bir hazırlığın olduğu da öğrenildi.

Haber: Ağustos Gerçe