Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Herkes, her şeyi bir kenara bırakmalıdır!

Zoru kolay yapacağız 68

Zoru kolay yapacağız

68 Gençlik Aksarayspor Taraftarlar Derneği olarak pazar günü oynayacağı Kastamonuspor maçı öncesinde kulüp tesislerinde Aksaray Belediyespor teknik direktörü Şaban Yıldırım, Sportif Direktör Yakup Ateş ve takım kaptanları Ali Kuçik ve Emrah Taysi ile bir araya geldiler.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Aksaray Belediyespor başarılar dilediler. Hep destek tam destek parolası ile bundan sonraki süreçte elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı dile getirdiler.

Teknik Direktör ve Takım Kaptanları ise her maça ayrı bir motivasyon ile çıkacaklarını, zor bir sürecin kendilerini beklediğini, zoru kolay yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.
Bütün olumsuzluklara son vermek için çıkış maçı olarak düşündüğümüz Kastamonuspor maçına herkesin her şeyi bir kenara bırakmasını ve bu takımın etrafında kenetlenerek tüm pozitif enerjisini vermelerini önemle rica ediyoruz. Ve bu vesileyle tüm taraftarlarımızı pazar günü oynanacak olan zorlu Kastamonuspor maçına davet ediyoruz. Haber: Ağustos GERÇE