Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

hentbolda tadımız yok!

Aksaray Belediyespor 25- Yalıkavakspor

Aksaray Belediyespor 25- Yalıkavakspor -35

Belediyespor sahasında kaybetti

Türkiye kadınlar hentbol süper liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı ligin 7’nci haftasında Aksaray’da konuk ettiği Muğla Yalıkayak Belediyespor’a 25-35 mağlup oldu.

Tuğba Akyıldız ve Fatma Arı hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmada Erol Gülümsek gözlemci olarak görev yaptı.

Pazar günü Aksaray spor salonunda oynanan karşılaşmada Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı ligdeki 7’nci maçında 7’nci mağlubiyetini aldı. Süper lige istediği başlayamayan Aksaray Belediyespor geçen kadrosu ve alt yapıdan yetişen oyuncuları ile başladığı lige tutunma mücadelesi veriyor.

Aksaray Spor salonunda oynanan karşılaşmada Aksaray Belediyespor Bodrum Yalıkavakspor önünde karşılaşmanın ilk yarısını da 15-17 geride tamamladı. Karşılaşmanın sonunda ise Yalıkavakspor sahadan 10 gol farkla 25-25 galip gelmeyi bildi.

Aksaray Belediyesporun karşılaşmada 10 golünden 6 tanesine Zehra Eker, 4’er tanesine İlayda Duru ve Esra Çak, 3’er tanesine Nezaket Duran ve Hüsniye Nur Çelik, 2 tanesine Sueda Nur Ermen, birer tanesine de Kübra Bozdağan, Billur Arslan ve Esra Kara imza attılar.

Yalıkavakspor da gollere Buket Seven 8, Perihan Topaloğlu Acar 6, Fatma Akgün 5, Yasemin Özgür, Yeliz Özel, Tuana Akman, Mouna Chebbah 3’er, Ümmügülsüm Bedel ve Zehra Oğuz ikişer gole imza attılar.

Aksaray Belediyespor ligde henüz puanla tanışamadı. Temsilcimiz ligin 8’nci hatasında 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 16’da Ankara Yeni Mahalle Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haber: Ağustos GERÇE