Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hentbolda Kırşehir ile hazırlık maçı yapıldı

Türkiye Kadınlar Süper Liginde

Türkiye Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor ile hentbol kadınlar 1.liginde mücadele eden Kırşehirspor takımı ile Kırşehir’de bir hazırlık maçı yapıldı.

Milli maç nedeniyle verilen arayı değerlendirmek isteyen iki takım, hazırlık maçı yaparak takımlarını lige canlı tutmayı hedeflediler.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligine, A Milli takımın maçları nedeniyle verilen arada Aksaray Belediye Spor, Kırşehir’de oynadığı hazırlık maçıyla hazırlıklarını devam ettirdi.

Gelecek hafta başlayacak olan Kadınlar Hentbol 1.Liginde zirve mücadelesi verecek olan komşu ilin takımı Kırşehir Belediye Spor ile Kırşehir Kındam Spor Salonunda oynanan hazırlık maçında her iki takımda tüm oyuncularına şans vererek dostça bir hazırlık maçı oynadılar.

Kırşehir Belediyespor ile oynanan hazırlık maçından sonra Aksaray Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Menajeri Emine Kılınç yaptığı açıklamada: “’Komşu şehir Kırşehir Belediye Spor’un daveti ile milli takım arasında maç eksiğimizi gidermek amacıyla oynadığımız hazırlık maçı her iki takım açısından da verimli geçti diyebilirim. Biz 19 Ekim’de Antalya’da oynayacağımız Konyaaltı Belediye Spor maçı öncesi bir maç yaparak tüm oyuncularımızı tekrar görmüş olduk. Takımımızı dostça karşılayan ve ağırlayan Kırşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Alper Kılıç ve Antrenörler Mustafa Fidan ile Mustafa Kılıç’a misafirperverlikleri içim ayrıca teşekkür ediyor, 1.Ligde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe