Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEDEF 2020 TOKYO OLİMPİYATLARI

kore’de düzenlenenparalimpik atıcılık dünyaŞampiyonası’nda

kore’de düzenlenenparalimpik atıcılık dünyaŞampiyonası’nda 10 metre yatarak tüfek atışlarında dünya üçüncüsü olan millisporcu hakan Çevik eşi milli sporcu suzan Çevik ile vali aykut pekmez’i ziyaretetti.

milli sporcular ile birlikte gençlik hizmetleri ve sporİl müdürü cüneyt alkan ve sporcu antrenörlerini kabul eden vali pekmezbaşarılarının devamını beklediklerini belirttiği Çevik’i tebrik etti.

Çalışmaları ve düzenlenecek şampiyonlar hakkında bilgialan vali pekmez; sporculara her zaman yanlarında olduklarını belirterek;  son şampiyonada elde ettiği başarı iletokyo’da düzenlenecek olimpiyatlara katılacak ilk sporcu olan Çevik’inkendilerini gururlandırdığını söyledi.

aksaray gençlik hizmetleri İl müdürlüğü sporcusu olan hakanve suzan Çevik çifti bu yıl fransa’da world cup, 2019 yılında avustralya’da dünyaşampiyonasına katılacaklarını belirterek tek hedeflerinin 2020 tokyo olimpiyatlarıolduğunu belirttiler.

kendilerine her zaman destek olan vali aykut pekmez’eteşekkür eden sporcular aksaray ve türkiye adına olimpiyatlarda altın madalyakazanmak istediklerini ifade ettiler. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Gençlik ve Spor İl
Sıradaki Haber Aksaray’da Yaz Tatili Patlaması: Gençler İçin Ücretsiz Sportif Etkinlikler Başlıyor!