Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hazırlık karşılaşmasında Hacettepespor’a mağlup olduk:3-1

Türkiye 2.ligi kırmızı grubunda

Türkiye 2.ligi kırmızı grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 3’ncü hazırlık maçında Ankara’nın 3.lig temsilcisi Hacettepespor’a 3-1 mağlup oldu. Aksaray Belediyespor’un tek golü Ali Kucik’ten geldi.

Aksaray Belediyespor karşılaşmaya şu on birle başladı.

Kalede Cihan Şentürk, sağ bekte Uğur Aygören, stoperlerde Emrah Taysi, Oğuzhan açıl, sol bekte Osman Bayrak, orta alanda Abdussamed Karnuçu, Fatih Somuncu, Efe Niyazi Kurtulmuş, Alpay Aldemir, Atamer Bilgin ve Ali Kucik onbiri ile başladı.

Türkiye 2. liginde mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor, Kızılcahamam kampında 3’ncü hazırlık karşılaşmasını 3.lig ekiplerinden Hacettepespor ile Ankara’da Gençlerbirliği İlhan Çavcav tesislerinde karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını Hacettepspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın sonunda Hacettepespor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Siyah- beyazlı temsilcimiz Kızılcahamam’daki yeni sezon hazırlıklarına karşılaşmanın ardından devam ediyor.

Aksaray Belediyespor 4’üncü hazırlık karşılaşmasında ise 14 Ağustos 2023 pazartesi günü saat 18:00’de Kızılcahamam ilçe Stadyumu’nda Ankaragücü’nün 19 yaş grubu takımı ile yaptıktan sonra siyah-beyazlı temsilcimiz lig öncesindeki son hazırlık karşılaşmasında ise 17 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 18:00’de yine Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki ilçe Stadyumu’nda TFF 1. ligin güçlü ekiplerinden Adanaspor ile son hazırlık karşılaşmasını yapacak. Aksaray Belediyespor böylelikle kamp çalışması dönemde beş takımda hazırlık karşılaşması da yapmış olacak.

Haber: Ağustos Gerçe