Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görme Engelliler Goalball Türkiye kupası Konya’da coşkuyla tamamlandı

Konya, 4-8 Eylül tarihleri

Konya, 4-8 Eylül tarihleri arasında Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen “Deprem Şehitlerimiz” anısına Görme Engelliler Goalball Türkiye Kupası’na ev sahipliği yaptı. Turnuvaya Aksaray İlimizi temsilen Euro Mobilya Engelsiz SK ve 68 Aksaray GSK takımları da katılım sağlayarak mücadele etti.

Heyecan dolu maçların yer aldığı bu önemli turnuva, görme engelli sporcuların yeteneklerini sergileme fırsatı sundu. Gözleri görme engeli sebebiyle görmeyen sporcular, diğer duyularıyla topun sesini takip ederek, sahadaki rakiplerine karşı mücadele etti.

Turnuva sonunda Euro Mobilya Engelsiz SK ve 68 Aksaray GSK takımları birbirinden çekişmeli maçların ardından turnuvayı tamamladılar. Kazananları ve tüm katılımcıları tebrik ediyor, bu spor etkinliğinin görme engelli sporculara olan desteği ve farkındalığı artırmada önemli bir rol oynadığını vurguluyoruz.

Organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunuyor, gelecek yıllarda daha büyük başarılar ve etkinliklerle görme engelli sporcuların yanında olmayı diliyoruz.

Haber: Fatma Altınok