Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görme engeli bulunan bireyler aileleri ile Erciyes’te doyasıya eğlendi

Aksaray Görme Engelliler Spor

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, Aksaray Albino ve Görme Engelliler Derneği tarafından Erciyes gezisi organizasyonu yapıldı. Yapılan organizasyon kapsamında görme engeli bulunan bireyler aileleri ile birlikte Erciyes’te doyasıya eğlendi.

Aksaray Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen Erciyes gezisine aileleri ile birlikte katılım sağlayan görme engelli bireyler, gören bir refakatçi eşliğinde Kayseri’nin en önemi kış turizm, lokasyonlarından birisi olan Erciyes’i gezdiler.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, “Gezi etkinliğimiz sorunsuz ve güzel bir şekilde tamamlandı. Aksaray engelsiz bir şehir. Bu Gönüllü refakatçiler ile görme engellileri bir araya getirerek soğuk havada sıcak ve samimi bir ortam sağlandı. Belediyemizin sağladığı desteklerle birçok engeli aşıyoruz. Engeller evde oturmayla aşılmaz. Bu tür etkinliklere tüm arkadaşlarımızın ve alilerinin katılmasını arzu ediyoruz. Hem ailelerimizin bir araya gelmesi hem bizlerin onlarla aynı ortamda böylesi güzel bir etkinliğe katılmamız moral ve motivasyon açısından çok iyi oldu. Bu tür sosyalleşme ve moral etkinliklerimiz devam edecektir. Bu noktada bizlere her zaman destek olan Aksaray Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ediyoruz ” ifadelerine yer verdi.

Haber: Avni Kuru