Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gol de atamıyoruz, galip de gelemiyoruz

Aksaray Belediyespor golsüz beraberliklere

Aksaray Belediyespor golsüz beraberliklere bir yenisini daha ekledi. Oynadığı 7 maçın 4’ü 0-0’lık sonuçla tamamlandı. 5 maçta ise kalesinde gol görmedi.  İç sahada oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet bir beraberlik aldı. Gol atmakta zorlandığı gibi, kaleyi de rakip takımlara kapatmayı da başardı. Aksaray Belediyespor bir bakıma gol atamayınca galip de gelemiyor.

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubundaki 68 Aksaray Belediyespor hafta sonunda deplasmanda İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor ile golsüz berabere kalarak, ligde berabere kalma alışkanlıklarını ve gol atmadan, kalesinde gol görmeden maçı tamamlama alışkanlıklarına devam etti.

Ligde oynadığı 7 müsabakanın 4’ünde golsüz berabere kalan Aksaray Belediyespor deplasmanda oynadığı 4 müsabakada da kalesinde gol görmedi. Siyah- beyazlı takım deplasmanda oynadığı Belediye Derincespor, Karamanspor ve Arnavutköy Belediyespor maçlarını 0-0 tamamlarken, iç sahada oynadığı Uşakspor maçını da golsüz sonuçlandırdı. Siyah beyazlı takım, ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı İskenderunspor maçını da 1-0 kazanmıştı.

Kendi sahasında oynadığı Amedspor ve Ispartaspor maçlarını 2-1’lik sonuçlarla kaybeden Aksaray Belediyespor, oynadığı 7 maçın 5’inde kalesini rakip filelere kapatmıştı.

Aksaray Belediyespor futbol takımı hafta sonunda iç sahada oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün akşam üstü yapacağı çalışma ile başlayacak.

Teknik direktör Önder Karaveli, Arnavutköy Belediyespor müsabakasında ilk 11’de 5 oyuncu değişikliği yaparak revizyona gitmesi takımımızın maç kazanması konusunda Karaveli’nin de riskler aldığı yönünde yorumlara neden oluyor.

Aksaray Belediyespor hafta sonunda sahasında oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçını kazanarak üzerindeki kara bulutları da dağıtmak istiyor.

Haber: Ağustos Gerçe