Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GENEL MÜDÜRLÜK HEYETİ ASÜ’DEKİ SPOR ALTYAPISINI İNCELEDİ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Üniversitedeki sporaltyapısını daha da geliştirerek, elde edilen ulusal ve uluslararasıbaşarılarla türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi. 

gençlikve spor bakanlığı spor genel müdürlüğü genel müdür yardımcısı Ömer altunsoy,asÜ’deki spor altyapısına dair incelemelerde bulundu. akıllı bisikletİstasyonları, bisiklet yolları ve türkiye’de, üniversiteler içerisinde bir ilkolan bisiklet sahasını gezen altunsoy ile beraberindeki heyet, mini bir turlasaha zeminini test etti. bisiklet sahasının sadece Üniversitenin değil, tümşehrin kullanımına açık olduğunu dile getiren rektör Şahin, zaman içindesahanın donanımsal ve fiziki olarak geliştirilebileceğini, buna dair plan veproje çalışmalarının sürdüğünü belirtti. heyet daha sonra kapalı tribün,atletizm pisti, futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu veantrenman salonlarını gezdi. programın son bölümünde okçuluk araştırma veuygulama merkezi’nde incelemelerde bulunuldu. merkez müdürü Öğretim görevlisikürşat aktepe, yapılan sportif çalışmaları anlattı, asÜ’nün ulusal ve dünyaölçeğindeki durumu ve yeni patent çalışmaları hakkında bilgiler verdi. merkezdeyapılan çalışmaların son derece etkileyici olduğunu kaydeden genel müdüryardımcısı altunsoy, antrenman yapan öğrencilerle de sohbet etti ve hedeftahtasına atışlar yaptı.

rektöryardımcıları prof. dr. hacı murat yılmaz, prof. dr. ayhan Özçifçi, prof. dr.engin deligöz, genel sekreter bayram ali yavaş ve gençlik hizmetleri spor İlmüdürü cüneyt alkan’ın da hazır bulunduğu gezi programımın ardından, rektörlükmakamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Gençlik ve Spor İl
Sıradaki Haber Aksaray’da Yaz Tatili Patlaması: Gençler İçin Ücretsiz Sportif Etkinlikler Başlıyor!