Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız; Aksaray’ı spor turizmi şehri anlamında ileri taşıyoruz

Aksaray Gençlik ve İl

Aksaray Gençlik ve İl Spor Müdürü Aslan Yıldız spor faaliyetlerinde yapılan müsabakalara ev sahipliği yapan Aksaray’ın spor turizm şehri olması yönündeki hedeflerine değindi.

Ulus ve uluslararası organizasyonları almak için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak girişimlerde bulunduğunu söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız; , “Bizim amacımız, Aksaray’ı hem spor turizmi anlamında hem spor şehri olması anlamında ileri taşımaktır” dedi.

Aksaray’ın birçok projede ev sahipliği yaparken Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası, Damla Gönüllülük Hareketi, Futbol Federasyonu’nun Türkiye Şampiyonası U17 Finalleri gibi ulus ve uluslararası organizasyonların adresi haline geliyor. Buna ilişkin Aksaray Türkiye’de şampiyonalar ve önemli müsabakaların ev sahipliği yaptığı bir şehir oluyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara verilen önemle beraber Aksaraylı sporcular elde ettikleri başarılarla Aksaray şehrini Türkiye’ye duyurdu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençleri spora teşvik edecek aktivitelerle gençlerin cazibe merkezi haline gelme yolunda yoğun çalışmalar yürütüyor.

Gençlerin spora yatkın olması için tempolu çalışan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız; “Bizim amacımız, Aksaray’ı hem spor turizmi anlamında hem spor şehri olması anlamında ileri taşımaktır. Hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlar almak adına girişimlerimiz sürüyor” söyleminde bulunarak Aksaray’da daha fazla spor müsabakalarının ev sahipliği yapması ve Aksaray’da spor turizminin geliştirilmesi amacıyla yoğun çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Haber: Fatma Altınok