Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galibiyete odaklanmış bir Kuzeyboru var!

Sultanlar Liginde aldığı sonuçlar

Sultanlar Liginde aldığı sonuçlar ve puan sıralaması ile bu sezon büyük başarıya imza atan Kuzeyboruspor, ligde oynadığı 10 maçta 7 galibiyet alarak, ligin köklü takımlarından VakıfBank, Eczacıbaşıspor Fenerbahçe’nin ardından 4’ncü sırada yer alıyor. Kuzeyboruspor aldığı başarılı sonuçlarla adeta Aksaray’da voleybol sporuna ilgi ve alakanın artması ile dolu tribünler önünde şovuna devam ediyor.

KARŞILAŞMA CUMARTESİ GÜNÜ

Sultanlar liginde Aksaray’ı bu sezon başarı ile temsil eden Kuzeyboru, ligin 11’nci haftasında 2 Aralık Cumartesi günü Aksaray’da, Aksaray Spor Salonu’nda Bursa’nın ligdeki temsilcisi Nilüfer Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 18:00’de başlayacak. Karşılaşmayı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

LİGDE 4’NCÜ SIRADA YER ALIYOR

11’nci haftaya girilirken Aksaray temsilcisi Kuzeyboru, ligde oynadığı 10 müsabakada 7 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 23 set kazanan Kuzeyin Sultanları rakiplerine ise 15 set verdi. Aksaray temsilcisi 20 puanla 4’üncü sırada yer alıyor.

BURSA NİLÜFER BELEDİYESPORU KONUK EDİYOR

Kuzeyboru kadın voleybol takımının bu haftaki konuğu Bursa Nilüfer Belediyespor ise ligde oynadığı 10 müsabakada 4 galibiyet 6’da mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 18 set alan Nilüfer Belediyespor rakiplerine ise 25 set verdi. Nilüfer Belediyespor 10 puanla 9’uncu sırada bulunuyor.

Kuzeyboru, Bursa Nilüfer Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıkları baş antrenör Mehmet Bedestenlioğlu koordinatörlüğünde devam ettiriyor.

MURATPAŞA MAĞLUBİYETİNİ UNUTTURTMAK İSTİYOR

Ligde son olarak geçtiğimiz hafta çok iyi oynadığı müsabakada deplasmanda Antalya Murat Paşa Belediyespor‘a 3-2 mağlup olan Kuzeyin Sultanları Aksaray’da konuk edeceği Bursa Nilüferspor karşılaşmasını da boş geçmek istemiyor. Bu karşılaşmayı da kazanarak ligdeki yükselişini de devam ettirmek istiyor.

Bursa Nilüferspor geçtiğimiz hafta sahasında Eczacıbaşı’na 3-0 mağlup olmuştu.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Kuzeyboruspor, Bursa Nilüfer Belediyespor karşılaşmasını izlemek isteyen taraftarlar 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 18:00’den itibaren Kılıçaslan Mahallesi’nde bulunan Aksaray Spor Salonu’na gelerek takımı destekleyebilecekler. Karşılaşma ile ilgili biletleri de internet ortamından satın alabilecekler.

BAŞKAN KARAMAN, MAÇA DAVET ETTİ

Kuzeyboru Spor Başkanı Bülent Karaman, bu sezon takımın oldukça iyi gittiğini ve ligde Vakıfbank, Eczacıbaşı ve Fenerbahçe’nin ardından 4’üncü sırada bulunmanın da kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “puan sıralamasında üst sıralardan kopmak istemiyoruz. Bu haftada kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı da Nilüfer Belediyespor karşılaşmasına da bekliyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe