Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Futbol da U17 Yaş grubunda Şampiyon Aksaray’da belli oldu

U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ

U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdarespor oldu

22-23 Temmuz tarihleri arasında Aksaray’da 17 yaş grubu Türkiye futbol grup eleme şampiyonluğu yapıldı. Yapılan dörtlü final grubunda Elazığ İl Özel İdarespor penaltı atışları sonucunda Ankara Kavaklıderespor’u 15-14 mağlup ederek Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Aksaray’da Dağılgan 1 Nolu sahada oynanan yarı final ve final müsabakalarının sonunda Elazığ İl Özel İdarespor şampiyon olurken, ikinciliği finalde kaybeden Ankara Kavaklıderespor, Üçüncülüğü Salihli Belediyespor ve dördüncülüğü ise İstanbul Dolayabaspor kulübü kazandı.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız, Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç ve futbol severlerin izlediği final müsabakasında ilk yarıda Elazığ İl Özel İdarespor 1-0 öne geçti. Bu gole Kavalıderespor ikinci yarıda cevap verdi. Karşılaşmanın normal süresi 11 sona erdi.

Yapılan penaltı atışları sonunda Elazığ İl Özel İdarespor rakibini 15-14 mağlup ederek 17 yaş grubunda Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Karşılaşmanın sonunda Şampiyon Elazığ İl Özel İdarespor’un madalya ve şampiyonluk kupasını Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız verdi. Diğer takımlarda madalya ve kupalarını alarak Aksaray’dan ayrıldı.

Finalde, penaltı atışları sonunda Türkiye ikinci olan Kavaklıderespor takımını sporcuları ve aileleri üzüntülerinden gözyaşlarını tutamadılar. Haber: Ağustos GERÇE