Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filenin Sultanlarından 5’te 5

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonluğu

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonluğu ve Milletler Ligi Şampiyonluğunu elde eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 yılında gerçekleşecek olan Paris Olimpiyatları için elemelerdeki karşılaşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Filenin Sultanları Paris Olimpiyatları elemeleri kapsamında çıktığı 5 maçın 5’ini de galibiyetle tamamladı.

Filenin Sultanları, elde ettiği bu galibiyet ile resmi maçlarda üst süte 20 maçı kazanmış oldu.

2024 yılında gerçekleşecek olan Paris Olimpiyatları kapsamında 16 Eylül Cumartesi günü ilk karşılaşmasına çıkan Filenin Sultanları 22 Eylül Cuma günü çıktığı beşinci maçıyla olimpiyat elemeleri heyecanını yaşatmaya devam ediyor. Yer aldığı grup kapsamında; Porto Riko, Bulgaristan, Peru, Arjantin, Brezilya, Japonya ve Belçika ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 22 Eylül Cuma günü Brezilya mücadelesini tamamlayarak grup içerisindeki beş maçından galibiyetle ayrıldı.
Paris Olimpiyatları elemeleri kapsamında mücadele eden Filenin Sultanları, grup içerisinde kalan son iki maçından ilkini 23 Eylül Cumartesi günü saat 13.30’da Japonya ile oynayacak olup, son maçını ise 24 Eylül Pazar günü saat 10.00’da Belçika ile oynayacak.

Haber: Ağustos Gerçe