Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filenin Sultanları Türkiye’nin adını şampiyonluğa yazdırdı

Tüm Türkiye’nin ekran başına

Tüm Türkiye’nin ekran başına kilitlendiği ve nefeslerin tutulduğu Türkiye-Çin karşılaşmasında kazanan taraf, Filenin Sultanları oldu.

FVIB Milletler Ligi kapsamında mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 17 Temmuz saat 01.30’da Çin ile karşı karşıya geldi. Amerika’nın eyaleti olan Teksas’ta oynanan maçta A Milli Voleybol Takımımız şampiyon oldu.
Kırmızı beyazlı takımımız Çin’i 3-1’lik set sonucu ile mağlup ederek Milletler Ligi Şampiyonluğuna adını altın harflerle yazdırdı.

Milletler Ligi Şampiyonluğunda yarı finalde ABD ile karşılaşan Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımımız burada ABD’yi 3-1’lik set sonucu ile mağlup etmişti. Elde ettiği bu skor ile final etabına yükselmeye hak kazanan A Milli Takımımız, Çin ile karşı karşıya geldiği ilk seti 25-22 skoru ile almıştı. Karşılamanın devamında 22-25 skoru ile durumu eşitleyen Çin, 2.setin sonunda durumu 1-1’e getirdi.

Filenin sultanları mücadeleyi bırakmayarak FVIB Milletler Liginde şampiyonluğu azimle istediklerini kanıtlar nitelikte bir performans sergiledi.

Karşılaşmanın devamındaki setlerde 25-19 ve 25-16 skorları ile setleri kazanan Türkiye 3-1’lik sonuç ile FIVB Milletler Ligi şampiyonu olmaya hak kazandı.

Haber: Ağustos Gerçe