Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EŞMEKAYA SPOR GALİP

aksaray amatör küme a

aksaray amatör küme a grubunda oynanan müsabakadaeşmekayaspor, eskilspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederekhaftayı 3 puanla tamamladı.

dağılgan 1 nolu sahada oynanan müsabakaya eskilspor hızlıbaşladı. maçın 4. dakikasında süleyman büyükkaya’nın kullandığı taç atışındaceza sahası içinde oluşan karambol de topa son dokunan cesur erdem topufilelere göndererek eskilspor’u 1-0 öne geçirdi.

bu golden sonra toparlanan eşmeksayaspor, her ikikanattan ataklar geliştirerek eskilspor kalesinde etkili olmaya çalıştı.  eskilspor defansı ve kalecisi  h. hüseyinbakır gole  izin vermediler. müsabakanın43. dakikasında abdulbaki İmat sağ kanattan aldığı topla tüm defansoyuncularını geçerek müsait durumdaki hasan bulut’a pas çıkardı. bu oyuncununvuruşunda top eskilspor ağlarıyla buluştu. 1-1 karşılanmanın ilk yarısı beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan eşmekayaspor oldu. İkinciyarının 48. dakikasında abdulbaki İmat orta sahadan aldığı topla ceza sahasınaiçerisinde attığı sut ağlarla buluştu. eşmekayaspor bu golle durumu 2-1getirdi.

golden sonrada ataklarını devam ettiren eşmekayaspor,eskilspor kalesinde fazla etkili olamadı.

müsabakanın 60. dakikasında saha karıştı.  İki oyuncu arasındaki olan olaylara diğeroyuncularda eşlik edince müsabakanın orta hakemi eskilspordan, eyüp belgemen,yedek kulübesinde oturan yedek kaleci mehmet belgemen’e ve eşmekayaspordanabidin köylü’yü kırmızı kartla oyundan ihraç etti. İki takımda müsabakayı 10’arkişi ile tamamladı. müsabakanın son 20 dakikasında etkili olmaya çalışaneskilspor aradığı golü bulamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

eşmekayaspor bu galibiyetle puanını 9’a çıkardı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Gençlik ve Spor İl
Sıradaki Haber Aksaray’da Yaz Tatili Patlaması: Gençler İçin Ücretsiz Sportif Etkinlikler Başlıyor!