Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deplasmandan puanla dönüyoruz

Belediye Derincespor 0- Aksaray

Belediye Derincespor 0- Aksaray Belediyespor-0

DEPLASMANDAN PUANLA DÖNÜYORUZ

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligin 3’ncü haftasında deplasmanda Belediye Derincespor ile golsüz berabere kaldı. Temsilcimiz bu sonuçla 3’ncü haftayı 5 puanla tamamlarken, oynadığı 3 müsabakada kalesinde gol görmedi.

68 Aksaray Belediyespor, Belediye Derincespor karşısına kalede Emre Satılmış, sağ bek te Uğur Aygören, Stoperlerde Emrah Taysi ve Oğuzhan Açıl, sol bek te Osman Bayrak, orta alanda Abdussamed Karnucu, Doğan Ateş (Dk.72 Serkan Gürses), Fatih Somuncu ve Efe Niyazi Kurtulmuş (Dk. 84 Cihan Aydın) forvette ise Alpay Aldemir (Dk.61 Yasin Abdioğlu) ve Ali Küçik onbiri ile başladı.

Müsabakada Tuğay kamışoğlu, Alpay Çelebi (Derince) Emrah Taysi (Aksaray)oyuncular sarı kart gördüler.

Belediye Derincespor ise sahaya, Hüseyin Yılmaz, Canberk Özdemir (Dk. 72 Volkan Altınsoy), Alpay Çelebi (Dk. 87 Gülhan Üreyen) , Erman Bulucu, Alaattin Hamza Ok, Tuğkan Kamışoğlu (Dk. 67 Melik Derin), Erdi Can Şehit (Dk. 87 Ali Gündoğdu), Hüseyin Karabey (Dk. 46 Tarık Mayhoş), Okan Baydemir, Mehmet Akyüz ve Alperen Pak onbiri ile sahaya çıktı.

Karşılaşmada iki önemli pozisyon vardı. Bu pozisyonlarda ilk yarıda yaşandı.

32’nci dakika da Derince Belediyespor tehlikeli geldi. Okan Baydemir’in getirdiği topa Tuğay Kamışoğlu kale sahası içinde müsait pozisyonda dışarı attı. Takımının öne geçmesi fırsatını değerlendiremedi.

34’ncü dakika da Aksaray Belediyespor etkili geldi. Sağ taraftan Ali Küçik ortaladı. Müsait pozisyonda Alpay Aldemir dokunamadı. Seken topu Fatih Somuncu kontrol etti. Kaleci Hüseyin Yılmaz’ı da geçti şutunu kale çizgisinde Hüseyin Karabey çıkardı.

Karşılaşmada başladığı gibi golsüz sona erdi.

Karşılaşmayı Y. Adnan Kendirciler, Burak Gültek ve H. Reşit Güngör hakem üçlüsü yönetti. * Ağustos GERÇE