Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEPLASMANDAN GALİP AYRILDIK

bölgeselamatör lig 5. grubunda

bölgeselamatör lig 5. grubunda mücadele eden aksaray belediyespor lig’in 17. haftasındadeplasmanda arsuz karaağaçsporu 1-0 yenik duruma düştüğü müsabakada 2-1 mağlupederek ikinci yarıdaki mücadele ilk galibiyetini aldı.

haftaya 34. puanla grubunda ikinci sırada giren aksaraybelediyespor 2. yarıda kendi sahasında oynadığı kapadokya göremespormüsabakasında 0-0, sonra adana vefaspor karşısında 3-0 hükmen galip sayıldıktansonra mut İdmanyurdu karşılaşmasında sahasında 3-2 mağlup olmuştu. ligin ikinciyarısında müsabaka oynayıp galip gelemeyen siyah-beyazlı temsilcimiz cumartesigünü hatay’ın arsuz ilçesinde arsuz karaağaçspor ile karşılaştı. karşılaşmanın44. dakikasında arsuz takımından ali yıldırım’ın attığı golle 1-0 yenik durumadüşen siyah-beyazlı temsilcimiz karşılaşmanın 58. dakikasında ndong meye ve 78.dakikasında uğur yalçın ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılmayıbaşardı.
bu galibiyetle aksaray belediyespor puanını 37 yaptı. bu sezon deplasmanlarda aldığıbaşarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. aksaray belediyespor Önümüzdekihafta sahasında kırıkhan sporu konuk edecek.

haber vedat tunç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milletler Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı
Sıradaki Haber Filenin Sultanları Çin ile karşı karşıya!