Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BU MAÇ KAÇMAZ

türkiye bayanlar voleybol ligi

türkiye bayanlar voleybol ligi 5. grupta aldığı galibiyetserisi ile ligde averaj ile ikinci sırada bulunan (kuzeyboru spor) kuzeyin sultanları,sezonun en önemli maçına kayseri osb karşısında çıkacak.

 ligde liderdurumda bulunan kayseri osb karşısında liderlik için mücadele edecektakımımızda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. günü çift idmanla tamamlayanekibimizde antrenman sırasındaki keyifli anlar teknik ekibi memnun etti.antrenman sonrası açıklamalarda bulunan takımımız baş antrenörü tuncay Öcal; “İyi bir sezon geçirdiklerini ve bu yolun sonunda şampiyon olmak istediklerinisöyledi. Çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Öcal, sezon sonundaaksaray’a şampiyonluk getirmek istiyoruz. bunun için de oyuncularımız ve teknikekibimiz yoğun mesai harcıyor. hırslı ve kazanmak için mücadele eden bir takımyarattık ve sonunda başarıda geleceğinden eminim dedi”.

hafta sonu oynanacak müsabakaya da değinen Öcal;

tüm aksaray halkını sezonun en önemli mücadelesinebekliyoruz. deplasmanda oynadığımız maçta hakemlerin taraflı yönetimi ve rakiptakım taraftarlarının kızlarımıza uygun olmayan şekilde tezahüratlar yapması vekaptanımızın kartla oyunda atılması diğer oyuncularımıza çıkan arka arkayakartları sebebiyle maçı kaybetmiştik. Şimdi evimizde oynuyoruz; tümtaraftarlarımız misafirperverlik anlayışı ile ama hiç durmaksızın bize destekolması ve rakip takımın deplasmanda olduğunu hatırlatması gerekmekte, liderlikiçin sahada olacak olan bu takıma desteklerini esirgemesinler, takım şampiyonolacak ve aksaray’a en sevilen salon sporu olan bayan voleybolunda önemlitakımları buraya getireceğiz, fakat bu ancak vereceğiniz destek ile olabilir” diyereksözlerini noktaladı.

 antrenman sonrasıaçıklamalarda bulunan takım kaptanımız dilek bataray ;  “yeni yılda rotamızı şampiyonluğa çevirdik veşampiyonluk için karşımızda sezonun en önemli mücadelesi var. grubun liderikayseri osb ile oynayacağız. kayseri’de oynanan maçında rövanşını almak ve hakettiğimiz yerde olmak istiyoruz dedi. bugüne kadar desteğini hep verenaksaray’a seslenen dilek; her maçta olduğu gibi bu maçta da tribünde kiyerlerinizi alarak galibiyet sevincimize ortak olmanızı istiyoruz.” diyereksözlerini noktaladı.

kuzeyboru liderlik için sahaya çıkacağı sezonun en önemlimücadelesinde 06.01.2019 pazar günü saat 14.00’de aksaray atatürk kapalı sporsalonu’nda kayseri osb ile karşı karşıya gelecek. kuzeyboru’nun grup lideri ilekarşılaşacağı bu önemli müsabakaya tüm aksaray halkı davetlidir.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray 1.Amatör Küme'nin şampiyonu Osmanlı
Sıradaki Haber Osmanlı 1453, BAL Ligi hazırlıklarına başladı