Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİZİM YERİMİZ ÜST LİGLERDİR

aksaray belediyesporun başına bu

aksaray belediyesporun başına bu takıma bu şehre sevdalıolduğum için geldim diyen teknik direktör ertümen buğday, bölgesel amatör ligdemücadele eden takımımızın kadrosu 2.lig ayarındadır. bu takımı kuran baştabelediye başkanımız haluk Şahin yazgı olmak üzere, bundan önceki başkanımızemin eroğlu ve yönetim kurulu ile teknik direktör ufuk uysal’a teşekkür ederim”dedi.


aksaray belediyespor olarak bizim tek rakibimiz yine kendi misiz.  göreve geldiği 5. hafta da ligin en zor maçına çıktık. geçtiğimiz sezon 3.ligden düşen hatay kırıkhan deplasmanında futbolcularımızın oynadığı oyun, yaptıkları mücadele ve kazanma hırsından dolayı hepsini tebrik ediyorum.

biz her haftaya ayrı ayrı bakıyoruz. her hafta 3 puan ve galibiyet diyoruz. biz aksaray belediyespor olarak istediğimiz oyunu oynadıktan sonra tüm maçlarımızı kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

havaların iyi olduğu zamanlarda daha fazla çalışarak ligde oynanacak tüm maçlara hazır olmak istiyoruz. takım olarak çok iyi çalışıyoruz. futbolcu arkadaşlarım talimatlarımızı çok iyi yerine getiriyor. burada bir inanmışlık ve aile ortamı vardır. burada bulunan herkesin tek hedefi vardır o da şampiyonluktur. Şampiyonluktaki tek rakibimizde kendi misiz. bizde hata yapmamak için daha çok çalışıp taraftarlarımızın ve aksaray’ın beklediği şampiyonluğu yaşamak istiyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray U13 Ligi'nin 3. haftası,
Sıradaki Haber Aksaray’da U13 Ligi’nde 3. Hafta nasıl tamamlandı?