Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyespor Baş antrenörü Kılınç; “Daha iyi olmaya çalışacağız”

Türkiye Kadınlar Hentbol süper

Türkiye Kadınlar Hentbol süper liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı ligin ilk haftasında sahasında Tekirdağ Süleyman Paşaspor’a 26-34 mağlup olmuştu. Müsabakanın ardından açıklama yapan Aksaray Belediyespor antrenörü Muhiddin Kılınç, “Alt yapıdan yetişen sporcularla süper ligde mücadele ediyoruz. Hedefimiz bu sezon ligde kalmak. İlk hafta iyi mücadele etmemize rağmen yapılan hatalardan dolayı mağlup olduk. Hedefimiz, kalan maçlarda daha iyi mücadele etmek olacak” dedi.

Aksaray Belediyespor Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç yaptığı açıklamada, “Bu süper ligde oynayacağımız müsabakada Tekirdağ maçında elimizden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyduk. Sürpriz yapmak için elimizden gelen her şeyi yaptık ama tabi neticede tecrübeli oyunculardan kurulu iyi bir takımda oynadık. İlk yarı başabaş, ikinci yanı başındaki iki bölümdeki kırılma anlarında birinde kendi hatalarımızı birinde kritik hakem kararlarından dolayı farkı kapatacağımız yerde tersi gerçekleşti. Tekirdağ takımını tebrik ediyorum. Galibiyet aldılar. Biz yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Baş Antrenör Kılınç konuşmasının devamında, “Bizim takımımız kendi altyapımızdan gelen oyunculardan kurulu takımdır. Süper Lig’de transfer bütçeyle alakalı bir şey, şu an transfer gündemimizde yok diyelim. Bu takımla mücadele edeceğiz. Ligde kalmak için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Haftaya oynayacağımız Üsküdar deplasmanında elimizden geleni yapıp bir sürpriz yapmaya çalışacağız. Üsküdar deplasmanında iyi bir takımla mücadele edeceğiz. Ben bugünkü performanstan dolayı memnunum. Biz gelecek hafta da üstüne koyarak Üsküdar karşısında da en iyi mücadeleyi vereceklerdir. Sonuç ne olur onu bilemem ama bugünkü ilk yarıdaki mücadelesi ile takım beni memnun etti.  Bunun süresini artırarak kazanmaya çalışacağız. Oyuna ortak olmaya çalışacağız. Taraftarları da müsabakaya davet eden Kılınç, sonuca takılmadan tribünlerin dolmasını istiyoruz. Sonuçta hentbolda ülkenin en üst liginde mücadele ediyoruz. Süper Lig’de Aksaray mücadele eden bir takım Aksaray Belediyespor takım ve Aksaray olarak Aksaray Belediyespor o kadar çok başarılı bir yere sahibiz ama tabi bir şehir ilgi göstermiyor neden onu da bilmiyorum. Neden ilgi göstermiyor Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz” sözlerine yer verdi.

Aksaray Belediyespor Hentbol Baş Antrenör Kılınç, “Güzel pırıl pırıl gençler Türkiye’nin en iyi oyuncuları geliyor. Gelip müsabakalarımızı izlemelerini istiyoruz. Belediye Başkanı Evren Dinçer’e de teşekkür eden Muhiddin Kılınç, gençlerin hem spora hem de eğitime verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Ağustos Gerçe