aksaray belediyespor yönetimi yaptığı yazılıaçıklamada:”bazı haber sitelerinde şehrimizin güzide ve ekonomik katkısağlayan kuruluşlarını da kapsayacak şeklide talihsiz bir açıklama ve listeyayınlandığı haberi takımımızı, şehrimizi ve bütün taraftarları derindenüzmüştür.
evet, takımımız şampiyonluğa gidiyor son iki maçımızıkazandığımız takdirde lider oluyoruz. ancak bu süreçte takımımız için daha öncebirlik be beraberlik adı altında iki defa toplantı yapılmıştır. bu kapsamdaşehrimizin ticari sektörlerinden olan kurum ve kuruluşlar maddi ve manevi katkısağlayacaklarını ifade etmişlerdir gelinen süreçte yeterli ya da değildir maddikatkılar olmuştur ve devam etmektedir.
aksaray ticaret ve sanayi odası başkanı cüneyt göktaş, aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök ,aksaray ziraat odası başkanı emin koçak, esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefaletodası başkanı yaşar altın, süt Üreticiler birliği başkanı esat zengin,0 aksaraydamızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanı bekir kayan, ramazan kanat vediğer kuruluşları şehrimizin ekonomik lokomotifleridir her zaman bu takımınyanındadır ve olmaya devam etmektedirler.
bu takım şampiyonluğa gitmektedir bu kuruluşlar güçlerinispetinde gerekli maddi ve manevi destekleri vermişler ve vermeye devametmektedir. biz kulüp olarak bu kuruluşlara teşekkür ediyor ve hafta sonuoynanacak olan 1970 hisar müsabakasında yanımızda görmek adına maçımıza davetediyoruz.
Şimdi birlik ve beraberlik zamanı onun için takımı bu türolaylardan uzak tutalım sağduyulu davranmaya çalışalım bu takım aksarayşehrinin ve herkesin takımıdır. “dedi.
haber ali ŞengÜl

