Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anadolu Yıldızları turnuvasında Aksarayspor FK ikinci oldu

Süper lig takımlarını mağlup

Süper lig takımlarını mağlup etmeyi başardı

Aksarayspor FK futbol takımı geçtiğimiz gün Diyarbakır’da yapılan Anadolu Yıldızları futbol turnuvasına katıldı. 50 takımın katıldığı turnuvada Aksarayspor FK ünlü takımları geride bırakarak Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Antrenörlüğünü Yusuf Erdoğan’ın yaptığı Aksarayspor FK futbol takımı, turnuvada Fenerbahçe’yi 3-0, Alanyasporu 5-0,, Şanlıurfasporu 1-0 gibi sonuçlarla geçmeyi de başardı.

Turnuva hakkında bilgi veren Aksarayspor antrenörü Yusuf Erdoğan, Diyarbakır’da 50 takımın katıldığı Anadolu Yıldızları turnuvasına Aksaray’ı temsilen Aksaray spor futbol kulübü olarak katıldık.

A grubunda mücadele ettik. Açılış maçını takımımız yaptı. Grubunda süper lig takımlarının olduğu Alanyaspor’u 5-0 farklı skorlarla başarılı geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Çeyrek finalde Şanlıurfa sporu grup maçlarında yıldızlaşan Nuri Eroğlu’nun golü ile 1-0 yendik. Yarı finalde Fenerbahçeyi 3-0 eledik. finalde Diyarbakırspor ile karşılaştık. Çekişmeli olan finalde 3-0 mağlup olarak turnuvayı 2. bitirerek çok büyük başarı elde ettik.

Muhammet Ali Bay, Polat Gevenç, Semih Özpınar’ın golleri skora katkısı ve forvet Nuri Eroğlu gol kralı olarak turnuvayı bitirdi. Aksarayspor futbol kulübü antrenörü Yusuf Erdoğan; kısa zamanda kurulan takımımız gün gün üstüne koyarak çalışarak Anadolu yıldızları turnuvasına katıldık. İlk turnuvası olan çocuklarımızın 50 takım arasından 2. olması Aksaray’ı en iyi şekilde temsil etmiş olması bizlerin için gurur oldu. Başarı vizyon sahip olmak çocuklarımıza ahlakı ve eğitici verdiğimiz emekleri almak mutluluk verici herkese örnek olacak gıpta edilen bir takım olmak sevindirici şampiyonluklar için bu yoldan vazgeçmeyip çalışma devam edeceğiz”dedi. Haber: Avni KURU