Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Amatör küme heyecanı devam ediyor

Aksaray Amatör kümede 4’ncü

Aksaray Amatör kümede 4’ncü hafta maçları hafta sonunda oynanacak. A grubunda müsabakalar 25 Kasım Cumartesi, B grubunda müsabakalar 26 Kasım Pazar günü oynanacak.

A grubunun programı şöyle; Saat 13’de 1 Nolu sahada Osmanlı 1453 Spor- Anadolu Gençler Spor, aynı saatte 2 Nolu sahada Sultanhnaıspor- Aksaray 68 Spor, Saat 14.30’da Ortaköy İlçe sahasında Ortaköyspor- Eğitimspor maçları oynanacak. Karadenizspor ligden çekildiği için Ekecikspor bu hafta 3-0 hükmen galip sayılacak. A grubunda Ortaköyspor ve Osmanlı 1453 Spor 9 puanla ilk iki sırada yer alıyor. Anadolu gençler ve Ekeciksporun puanları 6, Sultanhanıspor 4, Aksaray 68 Spor 3, Eğitimspor 1 puanda yer alıyor.

B grubunda ise 26 Kasım Pazar gününün programı ise şöyle; Saat 13’de 2 Nolu sahada Aksaray Osmanlıspor- Bağlıkaya Gençlikspor, Saat 11.30’da Ortaköy İlçe sahasında 1957 Eyübelispor- Aksaray İl Özel İdarespor ve saat 13’de Eskil İlçe sahasında Tuzgölüspor- Ihlara Vadisispor maçları oynanacak.

B grubunda Akhisarspor 9, Tuzgölüspor 6, Ihlara Vadisispor 4, Aksaray Osmanlıspor 3, Aksaray İl Özel İdarespor, Bağplıkaya Gençlikspor ve 1957 Eyübelispor takımlarının ise birer puanı bulunuyor.

Haber: Ağustos Gerçe