Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Amatör futbolda 19 Eylül’de kura çekimi yapılacak

Bu sezon Aksaray küme

Bu sezon Aksaray küme futbolda şampiyon olan takım direkt olarak Aksaray’ı Bölgesel Amatör Ligde (BAL)’da temsil edecek.

Bu şekilde şampiyon olan takımın direkt BAL’a gideceğini söyleyen Aksaray Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Cavit Kılıç,  “şu ana kadar müracaat eden takım sayısı 13 olmuştur. Müracaatları kura çekiminin yapılacağı 19 Eylül 2023 Salı gününe kadar kabul edeceğiz. Aksaray amatör kümeye müracaat sayısına göre kura çekimini yapacağız. Önce takımları gruplara ayıracağız. Ardından da fikstür çekimi yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç konu hakkında yaptığı açıklamanın devamında, “Amatör ligde yeni sezonda sahne alacak kulüplerin belli olacağı kura çekimimiz 19 Eylül Salı günü Dağılgan spor tesisleri içerisinde bulunan Paralimpik Olimpiyatlar Hazırlık Merkezinde yemekli olarak düzenlenecek. Amatör lige katılacak ve katılım ücretlerini yatıran kulüplerimiz kuraya katılacak” sözlerine yer verdi.

Aksaray amatör kümede 2023-2024 futbol sezonu kura çekimi 19 Eylül Salı saat 12.00’da Paralimpik Olimpiyatlar Hazırlık Merkezinde çekilecek.

Haber: Ağustos Gerçe