Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altın Eldiven Yuvada

tff 3. ligde mücadele edecek  temsilcimiz aksarayspor’da dış transfer  çalışmalarında geçen sezon

tff 3. ligde mücadele edecek  temsilcimiz aksarayspor’da dış transfer  çalışmalarında geçen sezon en büyük sorun yaşadığı bölgeye altın eldivenile doldurdu.

siyah beyazlılarda 3 sezon  forma giyen taraftarındakalbinde taht kuran bal liginde elde edilen şampiyonlukta kurtardığı penaltıile mimarı olan  30 yaşındaki eldiven  mehmet akif Önal 1 yıl gecikmeli olarakyeniden yuvasına döndü.

geçtiğimiz sezon bölgesel lig ekiplerinde   kütahyaspor ile kariyerinde ard arda ikincişampiyonluğu yaşayan 30 yaşındaki eldiven mehmet akif Önal yeni sezonda siyah beyazlıların  tff 3 .ligde kalesini koruyacak.kütahyaspor’da bu sezon 20 maçta görev alan tecrübeli oyuncu kalesinde 11 golgörerek  grupta en az gol yiyen eldivenoldu. daha önce ise siyah beyazlılarda 2017-2018 sezonunda kalesindegördüğü  9 golle  türkiye liglerinin en az gol yiyen kalecisiunvanını elde etti.

30 yaşındaki tecrübeli eldiven  futbol kariyerinde giresunspor, yozgatspor vekörfez İskenderunspor 68 aksaray belediyespor ve kütahyaspor formaları giydi.

haber: alİ ŞengÜl

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasını güçlendirmeye
Sıradaki Haber Margarita Kurilo yeniden Kuzeyboruspor’da!