Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’un Ocak ayı fikstürü

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Ocak ayında 4 maça çıkacak.

Ligin ilk yarısında inişli çıkışıl bir performans sergileyen Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ilk yarıyı 20 puanla 14. sırada tamamlamıştı. Şu anda Antalya’da ligin ikinci yarısı için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar ocak ayında 17 günde 4 maça çıkacak.

İlk Rakip İskenderunspor

İkinci yarının ilk karşılaşmasında 20. haftada 14 Ocak Pazar günü Dağılgan Stadyumunda İskenderunspor’u konuk edecek olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin ilk yarısında oynanan İskenderunspor karşılaşmasını Ali Kucik’in attığı golle 1-0 kazanmıştı.

İkinci Yarının İlk Deplasmanı Uşak

Ligin 21. haftasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Uşakspor’a konuk olacak. 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşma Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak. Ligin ilk yarısında bu iki takım arasında oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmamıştı ve takımlar 1’er puanla sahadan ayrılmıştı.

22.Haftada Rakip Belediye Derincespor

Ocak ayının üçüncü maçında, ligin 22. haftasında siyah beyazlılar Belediye Derincespor’u konuk edecek. 27 Ocak Cumartesi günü Dağılgan Stadyumu’nda oynanacak olan bu karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Ligin ilk yarısında bu iki takımın maçında

Ocak Ayının Son Maçında Rakip Amed Sportif

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin 23. Haftası ve Ocak ayının son karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Amed Sportif’e konuk olacak. Play-off’un ve şampiyonluğun adaylarından biri olarak görülen Amed Sportif, ligin ilk yarısında Dağılgan Stadyumunda oynanan karşılaşmada, Motolux 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 mağlup etmişti. Ligin ilk yarısındaki maçta Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un golünü Yasin Abdioğlu atarken, Amed Sportif’e galibiyeti getiren goller, Gökhan Aslan’dan gelmişti. Ligin 23. Haftasındaki mücadele 31 Ocak Çarşamba günü Diyarbakır Atatürk Stadyumunda oynanacak. Maç 14.00’da başlayacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz