Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’un kupada macerası başlıyor

Ziraat Türkiye Kupasına 3.turda

Ziraat Türkiye Kupasına 3.turda dâhil olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, kupada bugün süper ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşaspor’la karşılaşacak. Karşılaşma saat 13.00’de İstanbul’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda karşılaşacak. Karşılaşmayı Ziraat Türkiye Kupasının sponsor yayıncı kuruluşu A-Spor televizyonu tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma tek maç üzerinden oynanacak. Karşılaşmanın 90 veya uzatma dakikalarında üstünlük sağlayan takım tur atlayacak.

AKSARAY’IN GÖZÜ KUPADA DEĞİL

Bu sezon Türkiye 2’nci ligine yükselen ve ligde aldığı kötü sonuçlar nedeni ile işleri yolunda gitmeyen 68 Aksaray Belediyespor kupadan ziyade, ligde başarılı olmanın hevesi içinde bulunuyor.  Aksaray Belediyespor, Kasımpaşaspor müsabakasında eksiklikler nedeni ile de sıkıntılı başlayacak. Takımda 6 sakatlığı bulunan futbolcu varken son oynanan İnegölspor müsabakasında kırmızı kart gören Kaptan Ali Kuçik ve kaleci Emre satılmış bu maçta görev alamayacaklar.

SAKAT VE CEZALILAR CAN SIKIYOR

Aksaray Belediyespor’da sakatlıkları bulunan Doğan Ateş, Abdussamed Karnucu, Mert Miraç Altıntaş, Ercan Yazıcı, sakatlıklarından dolayı Ali Kuçik ve Emre satılmış kart cezalısı olduğu için Kasımpaşaspor maçında görev alamayacak. Bu sporcuların olmaması teknik direktör Şaban Yıldırım ve yönetim kurulunun canını sıkıyor

Kadro sorunu yaşayan Aksaray Belediyespor, Kasımpaşaspor maçında daha çok ligde görev almayan futbolcularına forma verilmesi bekleniyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım, İnegölspor maçında oynanan oyundan çok kalesinde görülen dört gol ve görülen iki kırmızı kartın sıkıntısını yaşıyor.

Haber: Ağustos Gerçe