Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’dan etkileyici zafer: 3-0

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 30. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor evinde İnegölspor’u konuk etti. Siyah beyazlılar baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada 3-0’lık sonuçla galibiyete ulaştı.

Aksaray Dağılgan Stadyumunda oynanan karşılaşmada Aksaray temsilcisi maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar rakibine üstünlük kurmayı başardı. Maça gol pozisyonlarıyla başlayan ev sahibi ekip Yasin Abdioğlu ile girdiği pozisyonlarda İnegölspor kalecisi Bekir sevgi olağanüstü pozisyonları kurtarırken, beklediği golü kaptan Doğan Ateş’in ayağından buldu. 15.dakikada ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Doğan, ceza sahasına orta şut karışımı bir top yolladı. Topa kimse dokunamayınca top, İnegölspor kalecisinin bakışları arasında ağlarla buluştu. Golün ardından rakip kalede gol arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar ilk yarıda başka gol bulamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren siyah beyazlılar, farkı ikiye çıkaran golü Ali Kuçik ile buldu. Atamer Bilgin kendi sahasından aldığı topu rakip oyuncuları akarte edip İnegölspor ceza alanı önüne kadar geldi. Getirdiği topu sol kanattan ceza sahasına giren Hakan Özkan’ın önüne bıraktı. Hakan Özkan’ın ortasına  Atamer Bilgin kaleye doğru gönderdi. Kaleye yönelen topa çizgi üzerinde rakibinden önce dokunan tecrübeli oyuncu Ali Kuçik takımını 2-0 öne geçirdi. İkinci golü bulduktan sonra rahatlayan siyah beyazlılar gol arayışlarına da ara vermeden devam etti. 79.dakikada ceza sahası yayında topla buluşan Yasin Abdioğlu, muhteşem bir plase ile topu ağlarla buluşturdu. Sonunda golle buluşan Yasin Abdioğlu geçtiğimiz hafta deplasmanda Fethiyespor karşısında attığı golün ardından bu hafta da gollerine devam ederek, bu sezonki 10’uncu golünü kaydetti. Maçın kalanında başka gol sesi çıkmayınca Motolux 68 Aksaray Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı ve ligde 38 puanla 8.sıraya kadar yükseldi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz