Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’da galibiyete odaklandı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı

Türkiye 2’nci ligi kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 16’ncı haftasında 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’da Aksaray’da Dağılgan Stadyumu’nda Denizlispor’u konuk edecek.

Maçın hakemleri İstanbul bölgesinden

Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi B Klasman hakemi Yakup Özhan yönetecek. Yardımcılarını İzmir Bölgesinden Ahmet Şimşek yine İstanbul bölgesinden Sefa Özcan ve 4. Hakem olarak ta Seyfettin Alper görev alacaklar. Karşılaşmada Aydın Karsavuran Gözlemci Halit Uğurlu ve Ertuğrul Büyükce temsilci olarak görev alacaklar.

Aksarayspor küme düşme hattından uzaklaştı

16’ncı haftaya girilirken temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligde 16 puanla 14’ncü sırada yer alıyor. Siyah Beyaz temsilcimiz ligde oynadığı son iki karşılaşmada önce sahasında Somaspor‘u 2-0 ardından deplasmanda Menemenspor‘u 1-0 mağlup ederek üst üste iki müsabakayı kazanmış ve 6 puanı hanesine ekleyerek kendisini küme düşme potasının içerisinden alarak üst sıralara taşımıştı.

Yakaldığı galibiyetleri sürdürmek istiyor

Aksaray Belediyespor ligde 16 puanla 14’ncü sırada bulunurken oynadığı 15 müsabakada dört galibiyet, dört beraberlik, yedi mağlubiyet aldı. Temsilcimiz rakiplere 12 gol atarken kalesinde 15 gole engel olamadı ve -3 averajla grubunda orta sıralarda yer aldı.

Siyah Beyaz da temsilcimiz Pazar günü Denizlispor’u da mağlup ederek ligdeki yükselişine galibiyet serisine devam etmek istiyor.

Rakip Denizlispor ligin tabanında

Aksaray Belediyespor’un bu haftaki rakibi Denizlispor’da işler yolunda gitmiyor. 19 takımın bulunduğu grubumuzda Denizlispor 11 puanla 18’inci sırada yer alıyor. Denizlispor oynadığı 14 müsabakada 3 galibiyet 2 beraberlik 9’da mağlubiyet aldı. Rakip filelere 13 gol atarken kalesinde 22 gole engel olamadı ve -9 averajla bulundu.

Takımda eksikler var

Denizlispor ile oynanacak karşılaşma öncesinde Siyah Beyaz da temsilcimizle sakatlıkları devam eden Mert Miraç Altıntaş ve Şahin Fıstıkçı‘nın dışında Osman Bayrak sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta görev alamayacak. Osman Bayrak ligde oynadığı maçlarda toplamda dört sarı kart gördüğü için bir maç ceza aldı. Siyah Beyaz temsilcimiz de sarı kart sınırında olan futbolcular da bulunuyor bunlar Oğuzhan Açıl, Hakan Özhan, Alpay Aldemir ve Ali Küçük, üçer sarı kartla oynuyorlar. Bu futbolcular Denizlispor müsabakasında sarı kart gördükleri takdirde 17’nci haftada Sarıyer deplasmanında görev alamayacak.

Taraftarlar maça davet edildi

Aksaray Belediyespor Denizlispor karşılaşmasına Aksaray Belediyesporlu taraftarlar da yoğun ilgi gösteriyor.  Son oynanan Menemenspor deplasmanına giderek takımını yalnız bırakmayan Aksarayspor taraftarları Pazar günü oynanacak karşılaşmadı da Dağılgan Stadyumu’nda türbinleri doldurarak takımımızın yanında olacaklar.

Gücümüzü taraftardan alıyoruz

Aksaray Belediyespor Başkanı Tarık Gümüşsoy yaptığı açıklamada, “Tüm taraftarları Pazar günü oynanacak karşılaşmaya davet ederek, ligde iyi giden takımımızın yanında taraftarlarımızın olmasını istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Denizli Spor engelini de aşarak ligde yükselişimizi devam etmek istiyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe