Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor Yılmaz Vural’ın takımı Menemen FK’yı konuk ediyor: İşte ilk 11’ler

TFF 2. lig kırmızı

TFF 2. lig kırmızı grubun 34. haftasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor ve Menemen FK, Dağılgan Stadyumunda karşı karşıya geliyor. 1 saatten az bir süre kalan maçta takımların ilk 11’leri belli oldu.

Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan ve bugün oynanacak karşılaşmaya ev sahipliği yapan Motolux 68 Aksaray Belediyespor maça; Tunahan Dikişçi, Hakan Özkan, Ercan Yazıcı, Oğuzhan Açıl, Uğur Aygören, Abdussamed Karnuçu, Atamer Bilgin, Doğan Ateş, Yasin Abdioğlu, Ali Kucik, Cengiz Ötkün 11’i ile çıkacak.

Türk futbol kamuoyunun sevilen isimlerinden deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı Menemen FK ise, Kıvanç Küçükkarış, Muhammed Emir Terzi, Onur Akdeniz, Mertcan Açıkgöz, Kemal Rüzgar, Özkan Yıldırım, Hakkı Türker,  Burak Yasin Yeşilay, İbrahim Has, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Mehmet Alp Kurt ilk 11’i ile çıkacak.

Maçta, Ankara Bölgesinden Egemen Artun düdük çalacak, Hakan Erkan ve Oğuzhan Kocaçoban onun yardımcılıklarını yapacak. Mazlum Doğan Bodur ise maçta 4. hakem olarak görev yapacak.

Maç, Aksaray Belediyespor’un Youtube kanalından 15.00’dan itibaren canlı olarak yayınlanacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz