Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor üst üste 4. Mağlubiyetini aldı: 0-2

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı grup 12. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Beldiyespor ile Kastamonuspor, Aksaray Dağılgan Stadyumunda karşı karşıya geldi. Aksaray Belediyespor güçlü rakibine, 2-0 mağlup olarak ligde üst üste 4. Yenilgisini aldı.

Ligde son maçında İnegölspor deplasmanında ağır bir mağlubiyet alan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligde yoluna namağlup devam eden Kastamonuspor’u konuk etti. Bu maçta puan ya da puanlar alarak çıkışa geçmek isteyen siyah beyazlılar, maçın ilk dakikalarında rakibin kalesinde goller arasa da aradığı golü ilk yarıda bulamadı. Konuk ekip Kastamonuspor ise 45+3. Dakikada Okan Eken’in ceza sahasının dışından çektiği sert şutla aradığı golü buldu. İlk yarı konuk ekip Kastamonuspor’un üstünlüğü ile 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda da istediği oyunu sahaya yansıtamayan ev sahibi Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 55. Dakikada kalesinde 2. Golü de gördü. Kastamonuspor’un forveti Yusuf Türk’ün defans arkasına sarkarak kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturmasıyla maçta fark ikiye yükseldi. Kalan dakikalarda dengeli bir oyunun hakim olduğu maçta iki takımın da gole yaklaştığı anlar olsa da maçta başka gol sesi çıkmadı. Oyuna sonradan dahil olan Cihan Aydın’ın sağ çaprazdan vurduğu ve direkten dönen top ise Aksaray Belediyespor’un ikinci yarıda gole ne çok yaklaştığı an olarak akıllarda kaldı.

TFF 2. Lig Kırmızı grup 13. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor Iğdır FK takımına konuk olacak. Iğdır Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma 12 Kasım Pazar günü 14.00’da başlayacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz