Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor taraftar karşısında ilk galibiyetini almak istiyor

Bu sezon 17 yıl

Bu sezon 17 yıl aradan sonra ilk defa Türkiye 2’nci liginde mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Cumartesi günü, ligin 5’nci haftasında deplasmanda Karamanspor FK ile 0-0 berabere kalarak deplasmandan 1 puanla dönmeyi başarmıştı. Ligin 5’nci haftasında oynadığı 5 müsabakada; 3 beraberlik, bir galibiyet ve bir de mağlubiyet alan siyah- beyazlı takım 5 haftada rakip filelere 2 gol atıp kalesinde de 2 gol görmüştü.

5 haftanın ardından ligde 6 puanla 11’nci sırada yer alan Aksaray Belediyespor’un kalesini rakip takımlara kapatması memnuniyet yaratırken gol yollarındaki etkisizliği ise can sıkıyor.

Karamanspor FK karşısında üç önemli gol pozisyonunu değerlendiremeyen, aynı şekilde Amedspor karşısında iki topu direklere takılan Aksaray Belediyespor’da gol yollarında etkisiz kalınıyor. Bu sebeple, takım savunması kadar girilen pozisyonların değerlendirilememesi de sorun olarak görülüyor.

Şimdi Aksaray Belediyespor’da tüm hesaplar iç sahada oynanacak Ispartaspor müsabakası olacak. Önder Karaveli yönetiminde çalışmalarına devam eden 68 Aksaray Belediyespor’un hedefi, 1 Ekim 2023 Pazar günü oynayacağı karşılaşmayı kazanmak olacak. Teknik direktör Önder Karaveli, Ispartaspor maçının kazanılması için her türlü çalışmayı yaptırıp, oyuncuların dikkatini biraz daha çekip, taraftara sezonun ikinci galibiyetini de hediye etmek istiyor.

Aksaray Belediyespor’un, deplasmanda aldığı 5 puan ve kendi sahasında aldığı 1 puanla birlikte lig içerisinde 6 puanı bulunuyor.

Aksaray Belediyespor, hafta sonunda taraftarlarının da coşkulu desteği ile Ispartaspor önünde galip gelerek bu sezon taraftarı önünde ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Siyah beyazlı takım, puanını 9 yapmanın hesabını yaparken bunun için hazırlıklarına başladı.

Haber: Ağustos Gerçe