Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor son dakikada güldü!

Motolux 68 Aksaray Belediyespor,

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 27. Hafta karşılaşmasında Etimesgut Belediyespor’a konuk oldu. Ankara’da oynanan karşılaşmada Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 90+5’te Osman Bayrak’ın golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta geçtiğimiz hafta Dağılgan Stadyumunda Arnavuktöy Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 4 maç aradan sonra galibiyetle tanışan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadında Etimesgut Belediyespor’un konuğu oldu.

Aksarayspor İlk Yarıda Direğe Takıldı

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine gole daha çok yaklaşan siyah beyazlılar aradığı golü bulamadı. İlk yarıda bir topu da direkten dönen Aksarayspor, ilk 45 dakikada rakip kaleye 6 şut çekti ve 2 isabet sağladı. Ev sahibi Etimesgut Belediyespor ise 5 şut çekti ve 1 isabet sağladı. KMaçın ilk yarısında Aksaray ekibi topa %52 oranında sahip olurken ev sahibi ekip %48 topa sahip olma ile ilk yarıyı tamamladı. İlk yarıda iki takım da aradığı golü bulamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Aksarayspor Son Dakikada Güldü

Ankara’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca takımların galibiyet umutları ikinci yarıya kaldı. İkinci yarıda ev sahibi Etimesgut Belediyespor galibiyet için Aksaray ekibinin kalesine yüklense de galibiyet golünü bulamadı. İkinci 45 dakika boyunca siyah beyazlıların kalesinde gol arayan Etimesgut Belediyespor, golü son dakikada kalesinde gördü. Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un deneyimli oyuncusu Osman Bayrak, 90+5’te attığı golle takımına 3 puanı getirdi. Aksaray ekibi bu galibiyetle puanını 35’e çıkardı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz