Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor, şampiyonluk için kazanması yeterli olacak

2022-23 futbol sezonunda son

2022-23 futbol sezonunda son haftaya girildi. Temsilcimiz Aksaray Belediyespor mücadele ettiği 3.lig 3.grupta ligin son haftasına 70 puanla lider olarak girdi. Temsilcimiz bugün saat 15’de sahasında Aydın Efeler 09 takımı ile karşılaşacak. Aksaray Belediyespor bu karşılaşmayı 3 puanla tamamlaması durumunda adını 2.lige şampiyon olarak yazdıracak.
HEYECANLI BEKLEYİŞ VAR
Aksaray’da spor camiası başta olmak üzere şehirde nefesler tutuldu. Camia Aksaray Belediyesporun şampiyonluğunu bekliyor. Bugün Aydın Efeler 09 Spor takımını mağlup ederek adını 2.lige yazdırması ümidi ile heyecanlı bir bekleyiş hakim.
İLK YARIDA EFELER KAZANMIŞTI
Ligin ilk yarısında Aydın’da oynanan karşılaşmayı Aksaray Belediyespor 3-2 kaybetmişti. O maçta ilk yarı golsüz sona ermişti. İkinci yarıda 47’de Ali Say ve 57’de Aykut Sarıdoğan Aksaray Belediyespor’u 2-0 geçmesini sağlamış, daha sonraki dakikalarda Efeler takımı 62 ve 70’de İshak Kurt, 85’de Umut Kaya’nın attığı gollerle Efeler müsabakayı 3-2 kazanmıştı.
TARAFTAR STADYUM ÇEVRESİNDE OLACAK
Aksaray Belediyespor- Aydın Efeler 09 Spor karşılaşması, temsilcimizin aldığı ceza nedeni ile seyircisiz oynanacak. Taraftarın Dağılgan stadyumuna giremeyeceği karşılaşma öncesinde heyecanlı bekleyiş stadyum çevresinde olması bekleniyor.


KANAL 68 TV CANLI YAYINLAYACAK
Karşılaşmayı Kanal 68 Televizyonu canlı olarak yayınlayacak. Sporseverler ekran başında Aksaray Belediyesporun şampiyonluk heyecanını ekranda yaşayacaklar.
KALECİ TUNAHAN OYNAMAYACAK
Karşılaşma öncesinde Aksaray Belediyesporda kaleci Tunahan dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Aksaray Belediyespor bugün Efeler 09 Spor takımını mağlup ederek takipçisi Kepez Belediyesporun aldığı skora bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek.
KEPEZ, BURSA YILDIRIMI KONUK EDİYOR
Grubumuzda Aksaray Belediyesporun 70 puanı bulunurken, kepez Belediyespor ise 69 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kepez Belediyespor sahasında Bursa Yıldırımsporu konuk edecek. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynana karşılaşmada 1-1 sona ermişti.
HAKEMLER A KLASMANINDAN
Aksaray Belediyespor- Efeler 09 Spor karşılaşması Balıkesir bölgesinde A klasmanı hakemi Oğuzhan Çakır yönetecek. Yardımcılıklarını ise Bursa Bölgesinde A klasmanı hakem Onur Gülter ve İstanbul Bölgesinde A klasmanı Göktuğ Hazar Erel yapacaklar. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Bursa Bölgesinden B klasmanı hakemi Enver Aydın yapacak.

haber: Avni KURU