Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor mağlup oldu: 1-2

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı grup 10. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor, sahasında Fethiyespor’u konuk etti. Dağılgan stadyumunda kalabalık tribünler önünde oynanan maçı Fethiyespor geriden gelerek 2-1 kazandı.

Son maçında 24 Erzincanspor’a 1-0 mağlup olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Fethiyespor mücadelesini kazanarak çıkışa geçmek istiyordu. Dağılgan Stadyumunda oynanan maçta, başlama vuruşu yapılmadan önce İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Aksaray Belediyespor, Fethiyespor maçına; Emre Satılmış, Hakan Özkan, Emrah Taysı, Atamer Bilgin, Erol Zöngür, Oğuzhan Açıl, Abdussamed Karnuçu, Fatih Somuncu, Yasin Abdioğlu, Alpay Aldemir ve Ali Kucik 11’i ile başlarken, konuk ekip Fethiyespor; Enes Fidayeo, Şahan Akyüz, Rıdvan Türker, Kaan Arslan, Selim Kayacı, Selçuk Alibaz, İlyas Yılmazer, Nurettin Çakır, Berat Satır, Ramazan Çevik ve Murat Yılmaz 11’i ile başladı. Maçı Ali Rıza Altunbakır yönetti.

İlk yarıda üstün oynayan siyah beyazlılar girdiği birkaç pozisyonu değerlendiremedi ancak 33. Dakikada kaptan Ali Kucik, takımını öne geçiren golü kaydetti. 38. Dakikada ise Abdussamed Karnuçu, sakatlanarak oyuna devam edemedi ve yerini Serkan Gürses’e bıraktı.

İkinci yarıda geride olan Fethiyespor beraberlik golü için girişimlerde bulundu. 50. Dakikada sağ kanattan Ramazan Çevik’in sol ayağıyla yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde kafa vuruşu yapan Ali Ceylan topu ağlarla buluşturdu. Oyuna sonradan giren Ali Ceylan’ın bu golüyle maçta skor 1-1 oldu. Beraberliği sağladıktan sonra baskısını artıran Fethiyespor, Motolux 68 Aksaray Belediyespor kalesini yoklamaya devam etti. İkinci yarının ilk 10 dakikasında süren Fethiyespor baskısı çok uzun sürmedi. 58. Dakikada kaptan Ali Kuçik sağ kenarda rakibine güzelbir çalım atarak orta açtı. Yasin Abdioğlu gelen ortaya yükseldi ancak rakip defans topa dokundu ve top Fethiyespor kalecisinde kaldı. Teknik Direktör Önder Karaveli de maçı kazanmak için hamlelerde bulundu. 61. Dakikada oyuna Efe Niyazi Kurtulmuş ve Recep Türköz girerken, Atamer Bilgin ve Alpay Aldemir oyundan çıktı. Maç bu dakikalardan sonra daha dengeli devam ederken, 76. Dakikada ev sahibi ekip Recep’in kullandığı köşe vuruşunda Fethiyespor defansı ters bir kafa vuruşu yaptı. Ön direkte yapılan ters kafa vuruşu uzak direği sıyırdı. Top dışarı giderken Aksaray Belediyespor gole yaklaştı. 78. Dakikada sağ kenardan yapılan ortayı Fethiyeli oyunculardan sekti. Defanstan seken topu iyi takip eden ve ceza sahası yayında topla buluşan Efe Niyazi’nin şutu üstten auta gitti. 81. Dakikada Aksaray ekibinin tek golünü kaydeden isim kaptan Ali Kucik sakatlanarak oyuna devam edemedi ve yerini Cihan Aydın’a bıraktı. 89. dakikada Serkan’ın orta sahada hatalı pasında Fethiyeli oyuncular araya girdi. Topu alan Fethiyesporlu Ramazan Çevik defans arkasına uzun bir pas gönderdi. Aksarayspor defansı ofsayt gerekçesiyle bir anlık duraksadı ancak hakem bayrağını kaldırmadı ve oyuna sonradan giren Furkan Ceylan topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kalan Furkan Ceylan, yerden köşeye düzgün bir vuruş yaparak takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu golle Fethiyespor geriden gelerek maçı kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın ardından Aksaraysporlu taraftarlar beklenmeyen skor karşısında takıma ve teknik ekibe tepki gösterdi.

TFF 2. Lig 11. Hafta mücadelesinde Motolux 68 Aksaray Belediyespor, İnegölspor’a konuk olacak. 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak olan mücadele İnegöl İlçe Stadyumunda oynanacak.

Haber: Hakan Hidayet Deniz